iPhone 5S met abonnement

020 - 77 66 355
020 - 751 36 12
gsmweb iphone 5s gsmweb iphone 5s abonnement

iPhone 5S 16GB
Gebruik de tabbladen om meer aanbiedingen per provider te zien.

 
gsmweb design iphone-5s-16gb gsmweb design iphone-5s-16gb abonnement
   

TELE 2

TELE 2
Non Stop

T-MOBILE

TELFORT

VODAFONE

KPN

HI

Gebruik de Tabs
voor alle acties
 

iPhone 5s 16GB

 
Nieuw abonnement + nummerbehoud Verlenging van bestaand abonnement
 
 
   
iphone 5 16GB abonnement gsmweb image

Apple nieuws en feiten

Apple iPhone 5S kenmerken
 • Zeer snelle A7 Chip 64 Bits Smartphone
 • Identiteitssensor voor vingerafdrukken
 • Capaciteit van 16GB, 32GB en 64GB
 • 8 MP iSight camera met dual-LED + frontcam
 • G4 voor supersnel internet
 • IOS7 besturingssysteem
 • M7 bewegingscoprocessor
 • Gold, Silver en Grey-Space colors
 • Inclusief iPhoto, iMovie, Pages & Keynote

Alle netwerken

iPhone 5s abonnement
Dit model is bij ons verkrijgbaar met alle netwerken, zoals Tele2, T-Mobile, KPN, Vodafone, Telfort en Hi. Wij hebben ook abonnementen met
met gratis toestel

Touch ID

Alleen toegang met jouw vingerafdruk
Apple introduceert een geheel nieuwe techniek dat zorgt dat jij alleen toegang hebt tot je nieuwe iPhone: Touch ID. De identiteitssensor voor vingerafdrukken. Door heel eenvoudig je vinger op de thuisknop te plaatsen wordt het toestel ontgrendel. Zo heb je altijd makkelijk en snel toegang tot jouw iPhone 5S.

iSight Camera

Volledig vernieuwde camera van Apple
Een zeer populaire en geavanceerde camera voor de smartphone: een iSight-camera voor de scherpste foto's. De camera heeft een grotere sensor en diafragma. Camera is in bezit van burst-modus en truetone flitser.

Razendsnel internet

4G Ready: Snel internet voor op je mobiel
Met een snelle internetverbinding altijd toegang tot je mail, apps, games en Sociale Media. Connect je iPhone 5S met iCloud zodat je ook onderweg altijd toegang hebt en up to date bent met thuis of je werk. Met hoge download- en uploadsnelheden!

IOS7 van Apple

Meest geavanceerde systeem voor een smarpthone
Een zeer geavanceerde technologie, zoals de 64-bits a7-chip, de Touch ID-identiteitssensor, de iSight-camera. maar ook multitaksen, Airdrop en bedieningspaneel. IOS7 is zeer intuοtief waar jij als gebruiker veel plezier en gebruikersgemak aan gaat beleven.

App Store

Download alle speciaal ontworpen Apps voor je telefoon in de App-store
Maak je eigen speelfilm, luister naar jouw favoriete muziek. Inchecken voor jouw vlucht. Dit doe je allemaal met je nieuwe iPhone en de handige apps. Er zijn een groot aantal ingebouwde apps op je device, zoals iPhoto, iMovie, Pages en Keynote.

FaceTime

Audio en Videogesprekken voeren via Wifi of G4
Met je iPhone gebruik je de camera aan de voorkant voor video gesprekken om te chatten. Met een snelle 4G verbinding kan je overal ter wereld FaceTime gesprekken voeren.

GSMWEB.NL

 • Voordelig toestel + abonnement
 • met alle netwerken
 • populaire aanbiedingen
smartphone aanbieding
iPhone 5S | 16GB
Vanaf 150 min/sms
+0,1GB
€36,- per maand
Toestel: Gratis
Video is aan het laden
iPhone 5S Video van Gsmweb.nl

IOS 8 richt zich op onze gezondheid

 

Fitness-apps en gezondheidfunctie in nieuwe IOS van Apple


Volgens 9to5Mac komt het nieuwe besturingssyteem voor i-Phone en i-Pad straks met een Healtbook vergelijkbaar met het huidige Passbook.

Het slimme besturingssysteem kan met een polsbandje verschillende gezondheids-aspecten in de gaten houden, zoals bloeddruk, hartritme, maar ook suikerwaardes. De app biedt tevens jogging-, fitness- en gewichtstatstieken aan.

De lay-out van de healt-app zou ook vergelijkbaar zijn zoals we de pass-book-app kennen.

Om alle informatie over de lichamelijke functies te verkrijgen gaat IOS-8 zoals het er nu naar uitziet, samenwerken met iWatch. Deze smart-wacht wordt voorzien van allerlei sensoren. De geruchten gaan dat Apple op dit moment werkt aan een kleine chipset om te integreren met de gewenste sensoren. Huidige iPhone toestellen hebben al een chipset (M7) speciaal voor fitness doeleinden.
 

Apple komt met fix IOS 7.1

 

Herstart probleem met iPhones opgelost met update


Apple komt met een oplossing voor het zelfstart probleem met bepaalde i-Phones. De fix komt naar verwachting in iOS 7.1, dat binnenkort wordt uitgebracht.

De bug doet zich met name voor als de accu onder de 30 procent komt. Gebruikers van witte iPhones krijgen een wit scherm met zwart Apple-logo, gebruikers van zwarte iPhones krijgen een zwart scherm met wit Apple-logo als het issue zich voordoet, volgens de website Mashable.

het is nog niet bekend hoeveel Apple klanten de dupe zijn van deze "Screen of death". Op het forum vam deze computer gigant waren al bijna 300 reacties tegen de 100.000 views sinds half September vorig jaar. Het lijkt daarom toch op een major bug waar een fix met een software update gewenst is.
 

A7 Chip 64 Bits

 

Razendsnelle A7 Chip 64 Bits technologie


Met de komst van de iPhone 5S is er voor het eerst in de geschiedenis een 64 Bits smartphone.

A7 Chip is snel, heel erg snel..De CPU en grafische mogelijkheden zijn 2x zo snel als die met een A6-Chip.

Met de A7 is deze dit toestel de allereerste 64-bits smartphone. Het ontwerp van IOS7 is specifiek voor deze 64 Bits structuur en zo kan optimaal geprofiteerd worden van A7. Met de A7 ligt de weg open voor OpenGL ES versie 3.0, zodat zeer gedetailleerde graphics en ingewikkelde visuele effecten mogelijk zijn. Het beeld wordt levensecht op je iPhone scherm weergegegeven.

De ingebouwde apps zijn ook geoptimaliseerd voor A7. Zo zal de camera maximaal gebruik maken van de beeldverwerking en geeft 2x snellere auto-focus, snellere beeldregistratie en hogere framesnelheden met video.

De A7 is ontworpen voor een minimaal gebruik van de batterij, waardoor de accu langer meegaat.
 
Alle reviews over GSMWEB.NL
iphone 5 16gb gsmweb image
gsmweb design
     
gsmweb design
gsmweb design GSMWEB.NL gsmweb design
  Van Marwijk Kooystraat 10A •1114 AG Amsterdam-Duivendrecht • Postbus 40 • 1110 AA Diemen • Tel: 020-77 66 355• Fax: 020-777 11 24
KvK Amsterdam: 34119150 • BTW: NL808065658B01 • Bank: NL75ABNA0450940861 • Email: info@gsmweb.nl
 
gsmweb design gsmweb design
 
GSMWEB.NL is de grootste onafhankelijke mobiele prijsvechter van Nederland. GSMWEB.NL heeft de voordeligste mobiele abonnementen van de grote providers in Nederland,
Telfort, Tele 2, KPN, T-Mobile en Ben. Wij verkopen Sim Only abonnementen en abonnementen met een toestel. Als u besluit een GSM toestel of een smartphone te kopen hebben wij altijd aanbiedingen
met een bijpassend abonnement. GSMWEB.NL heeft de nieuwste toestellen van Apple iPhone, Samsung, Blackberry, HTC en Nokia op voorraad.
 
gsmweb design gsmweb design
 

GSMWEB.NL

Aanbiedingen


Populaire toestellen

Abonnement verlengen


Nieuwe toestellen

Sim Only

Binnenkort verkrijgbaar

 • Nexus 6
Tele2 met abonnement T-Mobile abonnement + aanbieding Vodafone abonnement Telfort abonnement KPN abonnement Hi abonnement Hollandsnieuwe abonnement Simyo abonnement Ben abonnement

Content, design & programming © 2012 Zien.nl Nederland BV. All rights reserved. Any attempts to violate our copyright will result in legal action.
 
gsmweb design gsmweb design