Let op! Geld lenen kost geld
Optionele diensten
Ben SMS 10000,50/maand
4G Internet Extra Snel1,50/maand
Verzekering11,45/maand
4G Internet1,00/maand
Sim Only
uit voorraad leverbaar
Vandaag besteld, binnen 1 tot 2 dagen in huis
€ 0,00
eenmalig
19,50
per maand
Details abonnement
500MB in NL en EU
€ 3,50
100 minuten of SMS in NL en EU
€ 3,00
Ben SMS 1000
€ 0,50
4G Internet Extra Snel
€ 1,50
Verzekering
€ 11,45
4G Internet
€ 1,00
Totaal abonnement per maand
€  6,50
(looptijd 24 maanden)
Overige kosten
Verzendkosten
€ 4,95
Aansluitkosten
€ 20,00
Thuiskopieheffing
€ 5,69
Totaal overige kosten
€  30,64
Meer informatie
1
Invullen
persoonsgegevens
2
Afronden
legitimatie-, bankgegevens en nummerbehoud
Mijn gegevens
Ja, ik ontvang graag 1 x per maand de actienieuwsbrief.
HomePod, de innovatieve draadloze speaker van Apple, bevat nieuwe features zodat je Siri nog beter kunt benutten. Zo is het nu onder meer mogelijk om te zoeken op songtekst, meerdere timers in te stellen, te bellen en telefoontjes aan te nemen. HomePod Waar je HomePod ook neerzet, de geluidskwaliteit is altijd uitstekend. En heb je een stereopaar, dan is het stereogeluid van ongeëvenaarde kwaliteit en breder en ruimtelijker dan wat gewone stereospeakers produceren. Bovendien is HomePod compatibel met Apple Music, dus als je een abonnement hebt, kun je 50 miljoen nummers naar je HomePod streamen.


Zodra je een gratis software-update hebt geïnstalleerd, kun je HomePod in de VS, Spanje en Mexico bedienen in het Spaans, en in Canada in het Canadees-Frans. Ook nieuw is dat je Siri via HomePod het volgende kunt vragen:

- Zoeken op songtekst: Je kon Siri al vragen om een bepaald nummer, een bepaalde artiest of een bepaald genre af te spelen. Daar komt nu bij dat je Siri kunt vragen “speel het nummer af dat zo gaat...” of “speel het nummer af met de tekst ‘I’m a rebel just for kicks now’”.*

- Meerdere timers instellen: Op HomePod kun je nu meerdere timers met een naam instellen. Bijvoorbeeld een voor de appeltaart, een tweede voor de lasagne en een derde bij wijze van herinnering dat het licht moet worden gedimd, allemaal met alleen je stem.

- Bellen en telefoontjes aannemen: Met HomePod kun je bellen en telefoontjes aannemen, waarbij je verzekerd bent van een onberispelijke geluidskwaliteit. Als je iemand wilt bellen, vraag je Siri om dat vanuit Contacten te doen of zeg je gewoon het telefoonnummer. Binnenkomende gesprekken worden van je iPhone automatisch doorgestuurd naar HomePod. En heb je er een gemist, dan zeg je “Hé Siri, wie heeft er zojuist gebeld?” Met de audiokiezer op je iPhone kun je elk gesprek bovendien heel eenvoudig overzetten van HomePod naar je iPhone.

- Zoek mijn iPhone: Deze populaire Apple Watch-feature is nu ook beschikbaar op HomePod, zodat je al je devices in huis snel kunt lokaliseren door er een geluid op af te spelen.

- Opdrachten voor Siri: Met opdrachten voor Siri gaat er voor HomePod een wereld aan apps open. Naarmate Siri beter weet hoe je werkt, krijg je op je iPhone en iPad meer zogeheten opdrachten aanbevolen. Die zijn vanaf nu ook beschikbaar op HomePod. Daarvoor is er een nieuwe Opdrachten-app, waarmee je heel eenvoudig je eigen opdrachten voor HomePod-activiteiten maakt. Zo zou je met “Hé Siri, goedemorgen” een eigen ochtendritueel in werking kunnen stellen, bijvoorbeeld vanuit de Woning-app het licht in de keuken aandoen, een bestelling plaatsen in de app van het zaakje waar je ’s morgens altijd koffie haalt en de eerste afspraken voor die dag laten voorlezen. Voor dit soort dingen heb je dus genoeg aan één opdracht die je zelf hebt ingesteld.


HomePod combineert door Apple ontworpen audiotechnologie met geavanceerde software en stelt daarmee een nieuwe norm voor geluidskwaliteit voor kleine speakers. Met een door Apple zelf ontworpen woofer voor diepe en heldere bastonen, zeven straalvormende tweeters voor zuivere hoge tonen in een bepaalde richting plus krachtige ingebouwde technologieën zorgt HomePod ervoor dat de oorspronkelijke opname zo authentiek mogelijk overkomt.
Wanneer je twee HomePods als stereopaar laat fungeren, is het hifigeluid nog overweldigender. Dankzij ruimtedetectie weet elke HomePod in welk deel van de ruimte hij staat en past hij daar automatisch het geluid op aan. En met AirPlay 2 maak je in een handomdraai een draadloos audiosysteem voor verschillende kamers, zodat je de muziek in de ene kamer kunt afspelen in een andere kamer, je muziek kunt meenemen naar een andere kamer of in het hele huis hetzelfde nummer kunt afspelen. Dit kun je doen vanaf een HomePod, iOS-device of Apple TV, of door het aan Siri te vragen.


HomePod is een handig hulpmiddel om berichten te versturen, timers en herinneringen in te stellen, te horen welke afspraken er in je agenda staan, het weerbericht op te vragen, een groot aantal HomeKit-accessoires voor in huis te bedienen en een keuze te maken uit meer dan 550.000 podcasts in Apple Podcasts. Het laatste nieuws, sportuitslagen en showbizznieuwtjes komen direct binnen op HomePod, en onder meer Univision Noticias, ESPN Deportes en Telemundo Entretenimiento zijn nu in het Spaans te beluisteren.
Beveiliging en privacy zijn twee vaste pijlers onder alle hardware, software en diensten van Apple. Na de lokale spraakopdracht “Hé Siri” wordt informatie vanaf HomePod alleen naar de servers van Apple verstuurd, waarbij gebruik wordt gemaakt van een versleutelde, anonieme Siri-id.
Design
VolumeregelingTouch
Kleur van het productGrijs
Eisen aan de omgeving
Bedrijfstemperatuur ( koeling ) ( T - T )0 - 35 °C
Luchtvochtigheid bij opslag5 - 90 procent
Temperatuur bij opslag-20 - 45 °C
Energie
AC-adapterfrequentie50/60 Hz
AC-adapter ingangsspanning100 - 240 V
Gewicht en omvang
Breedte142 mm
Gewicht2,5 kg
Hoogte172 mm
Diepte142 mm
Luidsprekers
TweeterJa
Aantal luidsprekers1
WooferJa
Overige specificaties
CompatibiliteitiPhone X\niPhone 8 Plus\niPhone 8\niPhone 7 Plus\niPhone 7\niPhone 6s Plus\niPhone 6s\niPhone 6 Plus\niPhone 6\niPhone SE\niPhone 5s\niPad Pro\niPad (5th generation)\niPad Air 2\niPad Air\niPad mini 4\niPad mini 3\niPad mini 2\niPod touch (6th generation)
Aantal1
Poorten & interfaces
BluetoothJa
Wi-FiJa
ConnectiviteitstechnologieDraadloos
AirPlayJa
Bluetooth-versie5.0
Prestatie
VersterkerIngebouwd
Ondersteund audioformaatAAC,AIFF,FLAC,HE-AAC,MP3,WAV
Ingebouwde microfoonJa
Aanbevolen gebruikUniverseel
Energy Star-certificaatJa

Tarieven

 • Kosten abonnement: Je betaalt maandelijks voor je abonnement.
 • Aansluitkosten: De aansluitkosten voor alle abonnementen zijn €20. Deze worden éénmalig berekend op de eerste factuur.
   
 • Begin betaalperiode: Je betaalperiode start zodra je abonnement bij Ben ingaat. Hierover ontvang je van Ben bericht. Als je bij je bestelling aangeeft dat je jouw nummer wilt behouden, dan gaat de betaalperiode in zodra Ben je huidige nummer heeft overgezet.
 • Wijze betaling: Je factuur wordt betaald via automatische incasso. Je ontvangt de maandelijkse Ben factuur online en niet meer per post.
   
 • Kosten na contractduur: Het contract met Ben wordt na contractduur stilzwijgend verlengd en wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand. Afhankelijk van de actie, kan de korting komen te vervallen na de contractperiode.
   
 • Tussentijds aanpassen abonnement: Je kunt je abonnement omhoog en omlaag aanpassen, maar nooit lager dan het abonnement maandbedrag waarop je bent ingestapt. (bijv. belbundel omlaag, internetbundel omhoog). Kortingen die op het contract staan, kunnen wel wijzigen bij het aanpassen van de bundels.
 • Opzeggen (evt. tussentijds): Opzeggen is gratis wanneer de einddatum van je contract is verstreken. Is dit niet het geval, maar wilt je toch per direct opzeggen? Dan berekend Ben een afkoopsom. Houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand. 
 • Afrekenen van min/sms/data NL/EU: Het Ben abonnement is geldig in alle onderstaande landen. Je blijft op dezelfde manier gebruik maken als in Nederland. Ook MB Extra en MB Pauze blijft werken in de hele EU. 

  Landen waar Ben te gebruiken is zoals in Nederland:
  Andorra, Azoren (Portugal), Balearen (Spanje), België, Bulgarije, Canarische Eilanden (Spanje), Cyprus (Griekse deel), Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer Eilanden, Finland, Frankrijk, Franse Antillen, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Groot-Brittannië, Guadeloupe, Guernsey (Groot-Brittannië), Hongarije, Ierland, IJsland, Isle of Man (Groot-Brittannië), Italië, Jersey (Groot-Brittannië), Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Madeira (Portugal), Malta, Martinique, Monaco, Noord-Ierland (Groot-Brittannië), Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion (la), Roemenië, San Marino (Italië), Sint-Barthelemy (Franse Antillen), Slovenië, Slowakije, Spanje, Svalbard (Noorwegen), Tsjechië, Vaticaanstad (Italië), Verenigd Koninkrijk, Zweden

  Het Ben abonnement bestaat uit een gecombineerde bel- en Smsbundel. Met Ben 100 min/sms kun je bijvoorbeeld 100 minuten bellen of 100 sms-jes versturen of een willekeurige combinatie van minuten of sms-jes gebruiken. Gesprekken worden naar boven afgerond en berekend per hele minuut. Bij Ben ontvang je elk begin van de kalendermaand de bundels. Buiten de bundels betaald je € 0,31 per minuut/sms en € 0,10 per MB. Zonder internetbundel kun je wel gebruik maken van mobiel internet. Dit kost € 0,31 per MB.
   
 • InternetsnelheidDe maximale internetsnelheid bij een 3G verbinding is 14.4 Mb/s download en 2 Mbps upload. Voor 4G is dat 100 Mb/s download en 10 Mbps upload. Voor 4G+ is dat 225 Mb/s download en 65 Mbps upload.

Klik hier voor de tariefsvoorwaarden van Ben

Gratis nummerbehoud & overstapservice.
Overstappen met nummerbehoud is heel gemakkelijk en gratis! Wij regelen de overstap. Doe dit makkelijk bij jouw aanvraag, eenvoudig online bij ons. Indien je een papieren contract wenst, is een nummerbehoudformulier ingesloten dat je invult en mee stuurt met het contract. Het nummerbehoud regelt Ben vervolgens met jouw huidige provider. Indien nummerbehoud wordt afgekeurd zal Ben jou een nieuw telefoonnummer toekennen. Ingangsdatum wordt door Ben bepaald daar deze afhankelijk is van de einddatum van jouw oude abonnement. 

Nummerbehoud kan je 60 dagen voor de einddatum van jouw abonnement aanvragen.

 • We hebben de volgende gegevens nodig (deze kan je na de aanvraag online invullen)

  - Het te behouden mobiele telefoonnummer.
  - De naam van jouw huidige telecomaanbieder.
  - De wijze waarop je bij de huidige telecomaanbieder geregistreerd bent: particulier of zakelijk.
  - Het simkaartnummer. 
  - Huidige eindatum (optioneel).
  - Klantnummer van jouw huidige provider.
  Indien je deze datum niet paraat heeft, zoekt gsmweb dat voor je op. 

 • GSMWEB.NL zet na ontvangst van jouw gegevens een verzoek tot nummerbehoud bij Ben in het systeem. 
 • Tot de datum van portering kan je met de nieuwe simkaart niet bellen. Dat kan pas vanaf het moment dat daadwerkelijk jouw nummer is omgezet. 
 • Je krijgt op dat moment een e-mail en een sms van Ben. Jouw abonnementskosten gaan vanaf dan ook pas in. 
 • Bij nummerportering vanaf een prepaidkaart komt het beltegoed op de prepaidkaart te vervallen. 
   

​​Bestelprocedure

 1. Vul bovenstaande formulier in om jouw abonnement aan te vragen. Binnen enkele ogenblikken ontvang je per e-mail een contract en een link. Ook per sms ontvang je een link. Via een van deze links kan je online de hele bestelling eenvoudig afronden. Handig, want dit scheelt een hoop tijd en rompslomp met het uitprinten en terugsturen van contracten. We kunnen je bestelling bovendien direct uitvoeren en daarom alles op dezelfde werkdag verzenden. 
   
 2. ID verificatie: Je kunt eenvoudig met jouw smartphone een foto maken van jouw ID-bewijs en het direct uploaden of je kunt via jouw computer een bestand (foto of kopie) van jouw ID-bewijs uploaden.
   
 3. Bankrekening verificatie: Je wordt gevraagd een iDeal transactie uitvoeren van € 0,01.
   
 4. Inkomsten- en lastentoets: Vanaf 1 mei 2017 geldt dat wanneer je een smartphone niet in één keer, maar in maandelijkse termijnen betaalt, dit volgens de wet gezien wordt als een ‘overeenkomst van koop op afbetaling’, oftewel: een vorm van lenen. Gelukkig betaal je 0% rente en heb je geen extra kosten. De belangrijkste verandering is dat er bij een lening van € 250 of meer een aantal vragen worden gesteld om te bepalen of het voor jou verantwoord is om een abonnement met smartphone af te sluiten.  

  De Inkomenslasten toets geldt niet bij een 1-jarig abonnement en een toestelbundel tot met € 20 pm en bij 2 jaar tot met € 10 per maand.
  De nieuwe wet geldt niet voor zakelijke abonnementen. Ga hier naar onze zakelijke afdeling.

 5. Na bovenstaande acties is je aanvraag compleet en kunnen wij direct aan de slag.
 • Je kunt het contract ook zelf uitprinten, in blokletters invullen en ondertekenen. Tot slot ontvang je ook een contract via de post. Na het invullen, stuur je het naar GSMWEB via de post of e-mail of fax. Houd er dan wel rekening mee dat wij alsnog een bankrekening verificatie nodig hebben. Je zult een e-mail krijgen met het verzoek een iDeal betaling over te maken van € 0,01.

Het abonnement

 • Aanvragen nummerbehoud: Je kunt vanaf 60 dagen voor de einddatum van jouw huidige contract nummerbehoud aanvragen. Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt jouw huidige abonnement automatisch opgezegd en betaal je geen dubbele kosten.
   
 • Startdatum abonnementskosten bij een nieuw abonnement: Indien je gekozen heeft voor nummerbehoud, zal jouw nummer starten wanneer jouw nummer wordt overgenomen. Blijkt dat nummerbehoud niet mogelijk is, dan zal Ben een nieuw nummer aan jou verstrekken met daarbij een ingangsdatum. Kies je geen nummerbehoud, dan zal jouw abonnement direct ingaan. De eerste maand ontvang je een afwijkende bundel, welke naar rato wordt berekend. Je betaalt dus alleen voor het resterende aantal dagen van de eerste maand.
   
 • Dekking: Overal en altijd online met 3G/4G/4G+ van Ben op het netwerk van T-Mobile. 
   
 • Voor aanvragen geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.
   
 • Op het abonnement zijn de algemene voorwaarden van Ben en GSMWEB.NL van toepassing. Op de telecommunicatiedienst zijn de voorwaarden alsmede de Fair Use Policy van Ben van toepassing.

Klik hier voor de Algemene voorwaarden van Ben (in pdf formaat, acrobat reader vereist).
Klik hier voor de Algemene voorwaarden van GSMWEB.NL NEDERLAND BV (in pdf formaat, acrobat reader vereist).

 

Overig informatie

 • Het pakket wordt door PostNL afgeleverd. Mocht je tot 2 keer toe niet thuis zijn dan laat de postbode een briefje achter waarmee je het pakket op het postkantoor kunt afhalen. 
 • Indien je een klacht heeft of je wilt je aanvraag annuleren/herroepen, kan je onder FAQ hoofdstuk 4 & 11 nalezen wat de procedure hiervan is. 

* Door overmacht kan het zijn dat je het product toch niet de volgende werkdag in huis hebt. We hopen in zo'n geval op jouw begrip.