Let op! Geld lenen kost geld
slogan

Bestelprocedure

Mobiel bellen tegen de laagste kosten

Supersnelle service
Met een aansluitcapaciteit van 200.000 abonnementen per jaar bent u verzekerd van de snelste service die op internet mogelijk is. Binnen 24 uur na aanvraag ontvangt u een contract via de post. Geretourneerde contracten worden direkt geaktiveerd. De volgende dag wordt uw simkaart bezorgd. U kunt ook faxen of emailen waardoor het hele proces nog sneller gaat. Onze professionele helpdesk zorgt ervoor dat al uw emails en telefoontjes direkt beantwoord worden.   

Een abonnement aanvragen
Het aanvragen van een abonnement is zeer eenvoudig. U bekijkt op uw gemak alle verschillende aanbiedingen, bepaalt uw keuze en drukt op de "bestel nu" button. Er verschijnt een invulformulier welke u volledig dient in te vullen. Controleer of alle gegevens juist zijn ingevoerd en druk op "verzenden". U heeft nu het contract mobiele telefonie aangevraagd. De volgende dag ontvangt u het in de bus.
N.B de aanvraag van een contract leidt tot geen enkele verplichting.

He contract invullen en terugsturen
Zorg ervoor dat u het contract duidelijk leesbaar invult en ondertekent. Belangrijk: U kunt geen postbus als adres opgeven. Dit wordt niet geaccepteerd. U stuurt vervolgens het contract retour naar GSMWEB.NL inclusief de benodigde bijlagen, zijnde voor een particuliere aanvraag:

Voor een zakelijke aanvraag

De aansluiting realiseren
Nadat wij uw gegevens ontvangen hebben en alles compleet is, melden wij u aan als klant bij het netwerk. Alle klanten worden op kredietwaardigheid getest. Op deze procedure heeft GSMWEB.NL geen enkele invloed. De minimumleeftijd bedraagt 18 jaar. Als de aanvraag geaccepteerd is, wordt uw simkaart dezelfde dag nog via de TPG  Pakketservice verstuurd. GSMWEB.NL is niet aansprakelijk voor eventuele afwijzingen en kan derhalve aansluiting niet garanderen. Uiteraard zullen wij bij probleemgevallen bemiddelen en er alles aan doen uw aansluiting te realiseren. Alle ontvangen contracten worden in principe dezelfde dag nog aangesloten.
 
Nummerbehoud
Indien u een nieuw abonnement aanvraagt kunt u uw huidige nummer behouden.
Procedures nummerbehoud:

Nummerbehoud algemeen
Belangrijk : Houd rekening met de opzegtermijn van uw oude abonnement. Het nummer wordt pas vrijgegeven zodra uw oude abonnement afloopt. Het kan dus weken tot maanden duren voordat uw nummer geporteerd wordt. Tot die tijd heeft u dubbele abonnementskosten. Deze kosten kunt u niet op GSMWEB.NL verhalen.
U moet niet zelf uw abonnement opzeggen. Indien u dit toch doet is de kans groot dat de portering mislukt en uw nummer verloren gaat. Heeft u onverhoopt toch uw abonnement zelf opgezegd dan dient de porteringsaanvraag ruim voor beeindiging (minimaal enkele weken) van uw abonnement gedaan te worden. GSMWEB.NL is geen partij in de procedure. Zij bemiddelt verder niet. Voor vragen over de status van de portering dient u contact op te nemen met het betreffende netwerk. Indien de portering mislukt en het nummer verloren gaat draagt GSMWEB.NL geen enkele verantwoording en is op geen enkele wijze aansprakelijk.