Aantal:
Optionele diensten
702,00
eenmalig
Details verzekering
Totale toestelkosten
Totale toestelkosten
€ 702,00
Vaste rente/jaarlijks kostenpercentage 0%
Overige kosten
Verzendkosten
€ 0
Totaal overige kosten
0
Meer informatie
  • Wij verwachten de Huawei P40 Pro 256GB Black binnen levering 2 dagen te kunnen leveren.
  • Huawei Apps store
    De Huawei P40-familie draait op Android en is voorzien van Huawei Mobile Services. Dit betekent dat het toestel niet gebruikt maakt van de Google Play store waar onder andere Google maps onder valt. Apps downloaden ka
  • Uw nieuwe toestel wordt verzekerd verzonden via PostNL, u dient te tekenen voor ontvangst.
1
Invullen
persoonsgegevens
2
Afronden
legitimatie-, bankgegevens en nummerbehoud
Mijn gegevens
Visionaire fotografie
Kom overal en voor jezelf op door altijd net joúw foto's, video's en andere observaties te maken; ontegenzeggelijk waar en mooi dankzij de Ultra Vision Leica Quad Camera. Deel jouw revolutionaire visie van snelheid en kracht met de hypermoderne turbo van de Kirin 990 5G Chipset. Het innovatieve design van de behuizing maakt dat je er bovendien veel meer ergonomisch gemak - en dus plezier - aan beleeft. Beschrijf de dag van vandaag en de toekomst alleen nog maar met de HUAWEI P40 Pro+.

Look. Touch. Feel.En dan met zoveel opwinding…

De Go en de Flow van de hele wereld in de palm van je hand
Met als inspiratiebron de schoonheid van stromend water is de Quad-Curve Overflow Display speciaal ontworpen om de grenzen tussen wat nog echt is en wat verbeelding te doen vervagen. Door de fantastische 90 Hz beeldverversingssnelheid lijkt het alsof je jezelf onderdompelt in een schermrealiteit die vloeibaar is tot in elke hoek.Van het middenframe tot de beschermende ronde hoeken, alles is er op gericht het gevoel tussen je ogen en je hand in harmonie te laten zijn.

Elegantie is oog voor detail en lef
Als lofbetuiging aan puurheid komt de HUAWEI P40 Pro uitsluitend in de kleuren die de natuur het reflecteren: Black, en Silver Forest. De refractieve matte finish geeft de tinten diepgang en elegantie voor een etherisch gevoel van innerlijke rust waarmee je alles en iedereen kunt benaderen.

Beschrijf de wereld in je eigen mythische verhalen

Het leven begint waar jouw verhalen zich ontrollen. Omdat we het hier hebben over het meest hoogstaande samenwerkende systeem van functies tot nu toe heeft de Ultra Vision Leica Penta/Quad/Triple Camera werkelijk geen enkele moeite met het vastleggen van alles wat het daglicht onthult dan wel de nacht verhult, in close-up of ingezoomd. Leg het allemaal even moeiteloos vast om zo je eigen waarheden te vertellen.

50 MP SuperSensing Hoofdcamera

1/1.28 inch Ultra Vision Sensor
Lichtinval via RYYB-kleurenfilter
Octa PD Autofocus
Maximale lichtinname voor ongekende helderheid en detail.

12 MP Telephoto Camera's

5x Optische Zoom2
10x Hybride Zoom3
50x Maximale Zoom
Overbrug elke afstand voor maximale detailscherpte.

40 MP Cine-camera met groothoeklens

1/1.54 inch sensor
4K low-light video
Telephoto video
Ultra Slow-motion video
Time lapse video
Cinematografische videocamera met meervoudige functies.

3D Camera met dieptesensor

Real-time dieptedetectie
Creëer bokeh-effecten als een professional.

De hele dag lang. Volledige weergave. Complete definiëring.

De nieuwe industriestandaard van de 1/1.28 inch sensor met 2.44 μm superhoge pixelgrootte heeft nu dan dus ook de smartphone bereikt. Samen met de RYYB-kleurlezing worden voortaan maximale ISO-waarden,de hoogste dynamische range en de laagstmogelijke ruiswaarden gerealiseerd. Ondersteunend voor 4-in-1 pixel binning (het uitlezen van de lading fotonen bij de pixels) en Octa PD Autofocus, staat de 50 MP hoofdcamera kortom voor de hoogst haalbare scherpte en detailweergave, om het even wat voor scène of soort opname, in wat voor lichtomstandigheden dan ook. De HUAWEI XD Fusion Engine aangestuurd door de geüpgrade ISP en NPU is immers krachtig genoeg om de gigantische hoeveelheden beeldinformatie razendsnel te verwerken voor elk pixelniveau,in zowel daglicht-, schemer- als donkere situaties.

Alle hoofdstukken samen bouwen een extreem spannend boek
Geniet van een groots overzicht dankzij de 50 MP hoofdcamera. Evenveel als je ogen kunnen zien maar dan met een ongelooflijke scherpte en detailvoering. Zoom daarbinnen in op allerlei uitvergrotingen, elk met hun eigen verhaal, al even rijk aan kleur en detail.

Met maar een beetje licht toch de gewenste scherpte en helderheid.
Dankzij de HUAWEI Ultra Vision Sensor kunnen zelfs je meest subtiele glimlachjes, je donkerst getinte jurkjes en/of die telkens opflikkerende skylines in het donker worden vastgelegd, met nog steeds een geweldig lichtspel,alle kleuren scherp en maar heel weinig ruis.

Van hier helemaal naar daar,verder en scherper dan je eigen arendsoog nog kan ontwaren.
Het SuperZoom Periscope-ontwerp wordt geroemd om z'n geraffineerdheid om daarmee verschillende lenzen in de platte behuizing te integreren. Het nut ervan is dat jij in staat bent zowel dingen heel dichtbij als veel verderop scherp te vangen. De hypermoderne RYYB-sensor staat garant voor scherpte en detail in situaties met maar weinig licht.4 Waarbij de nog sterkere AIS plus OIS voor een ongekend zoombereik zorgen tot maar liefst 50x.

Bewegingsloos toch er bovenop springen
Hou je roerloos, zet geen stap meer... Haal het maar dichterbij met de hoogste resoluties, de scherpste outlines en de helderste kleuren. Misschien dat je wilt zien wat de favoriete gitaar van die artiest is, de tekst op een waarschuwingsbordje aan de overkant van de rivier, of de tranen van geluk van die atleet... Allemaal dingen die het inderdaad waard zijn om gezien te worden!

Eén van de grootste benefits van de Ultra Vision hoofdcamera samen met de doorontwikkelde AI-algoritmen is dat de HUAWEI P40 Pro in staat is om situaties met daarin specifieke omgevingen en/of mensen te analyseren en te segmenteren. Door bepaalde pixelgebieden vervolgens over te schrijven, worden opnames gecorrigeerd voor de mooiste belichting, de meest natuurlijke kleuren en de scherpste details. Zo lukt het dan ook altijd om de mooiste portretten te schieten, ongeacht de omgeving of het moment van de dag.

Je meest natuurlijke teint tegen willekeurig welke achtergrond.

Zelfs je wenkbrauwen en je haar krijgen scherpte en diepte in close-up.

Wherever you are, your beauty can be clearly captured.

Precies de juiste hoeveelheid lichtval op je gezicht.

Je glimlach al even betoverend in het pikkedonker.

Everyone is the leading role.

Op je best zonder overdreven je best te doen

De nieuwe set-up van een geüpgrade high definition 32 MP camera met auto-focus aan de voorzijde en een IR-dieptecamera werken ingenieus samen om je de perfecte selfie te laten schieten met een mooi en natuurlijk bokeh-verloop. Het automatisch gestuurde optimalisatieproces voor licht, huidskleur en structuren is accurater dan ooit en zorgt ervoor dat het ook echt leuk wordt om selfies te maken.

Hou de focus even op je meest heldere blik.

Even a bit of light can clearly show the accurate and natural colours.

Grouphies waarmee iedereen happy is dankzij multi-focus en vervormingscorrectie.

AI maakt magie mogelijk

HUAWEI Golden Snap AI Best Moment
Een speciaal AI-bewegingsalgoritme onderscheidt en herkent houdingen en gezichtsuitdrukkingen.Het zorgt voor verschillende 4K-bewegingsopnamen binnen een bestek van 1,7 seconden, en laat je vervolgens kiezen welke je de beste vindt.

HUAWEI Golden Snap AI Verwijder voorbijgangers
Gebruik de AI Remove Passersby-functie om verschillende frames te combineren tot één definitieve en daarmee een schone of lege achtergrond te verkrijgen. Op ongenode gasten lag immers de focus niet!

HUAWEI Golden Snap AI Verwijder reflectie
Laat hinderlijke reflecties je verder goede foto niet verpesten: Ga naar de Gallery en laat de AI-functie binnen Edit de specifieke pixellaag verwijderen!

Jij schrijft het verhaal. Wij filmen het.

Met de professionele 40 MP Wide Angle Cine-camera met innovatieve RYYB-sensor heb je alles in handen om een nieuw cinematografisch hoofdstuk in de filmgeschiedenis te schrijven. Met behulp van een waslijst aan extra filmfuncties kun je zowel met de camera's aan de voorkant als die aan de achterkant 4K HD video's schieten. Leg het leven vast zoals het voorbijkomt of zoals jij het rangschikt - van veraf beschouwd of onder het vergrootglas gelegd. Iedereen een regisseur?

Weet je nog, die nacht? Het staat je letterlijk nog levendig bij.
De beste video's ontstaan vaak in het donker. Denk alleen al aan het gezellige nachtleven of de kids tegen een zonsondergang op het strand. Het is zoals het echt was en iedereen het zelf had gezien.Met een bereik tot 51200 ISO zal niet veel aan je oog ontsnappen.

Trillerige handjes? Niets aan de hand.
Hou de telefoon vast. Zoom in op de scène. Met de compleet nieuwe HUAWEI AIS en OIS leg je elk verhaal vast, zelfs op afstand, met helderheid en stabiliteit.

Horen wat je horen wilt
Mensen praten, mensen zingen. De stemmen horen erbij.Zoom7 gewoon in op wat je wilt horen - en hoor het luid en duidelijk!

Van Selfie naar Velfie
Ook jij neemt voortaan superheldere selfie-video's op met de 4K-videofunctie op de camera aan de voorkant. Start je 4K-vlog en sta altijd stand-by om de laatste ontwikkelingen up te loaden.

Hou vast die vliegende tijd
Wees de magiër die de tijd weet te vertragen en geniet van elk kostelijk moment met de 7680 fps Super Slow-motion Video-functie.

Vang alleen de essenties van een tijdsverloop
Door speciale ondersteuning voor 4K en Ultra Wide Angle-opnamen,wordt het mogelijk om met de professionele timelapse-videofunctie al die speciale bewegingen en stappen te filmen en binnen een paar seconden te persen.

One Story, Dual-View
Two rear cameras working at the same time allows you to watch the overall scene and focus on the centric part. See the story from different perspectives with HUAWEI Dual-View Video.

Ultieme prestaties voor de ultieme beleving

Omarm de supersnelle tegenwoordige tijd met 's werelds eerste geïntegreerde 5G SoC Kirin 990 5G-chipset. Dankzij de 7nm+ EUV-technologie en de innovatieve CPU-architectuur biedt de HUAWEI P40 Pro de hoogste haalbare efficiëntie en systeemflow.Daarbij zul je versteld staan van de grafische prestaties van de Mali-G76 MC16 GPU, die een ongekende beeldverwerking realiseert met behulp van een sterk geüpgrade ISP en geavanceerde AI-functies in de Dual Core NPU.

Meeslepende gaming-experience met alles onder controle
De geüpgradede beeld-engine optimaliseert heel intelligent de beeldframes voor een hoge vloeiendheid en een lager energieverbruik. Op het verbluffende scherm met 90 Hz merken je ogen aan alles wat het betekent om met 90 fps te gamen. Vloeiender en stabieler dan ooit met de meeste tijd in high-frame. Maak je daarbij vooral niet druk om oververhitting, want het unieke SuperCool-systeem van 3D grafeenfilm is precies afgesteld op het ultradunne VC en voert de warmte efficiënt af.

4K Livestream
Dankzij de ultrahoge netwerksnelheid en de lage vertragingstijd geniet je maximaal van heldere, vloeiende 4K-livestreams.

Dual SIM plus e-SIM
Selecteer twee van de drie kanalen op basis van je behoeften. Voor netwerken en bellen tegelijk!

WiFi 6 Plus
Met behulp van Dynamic Narrow Bandwidth-technologie weet de telefoon met WiFi 6 Plus door meer muren en vloeren te dringen. Hij ondersteunt 160 MHz-bandbreedte en haalt een optimale snelheid tot 2.4 Gbps.

Netwerkcompatibiliteit
Ondersteunt 2G/3G/4G/5G, SA&NSA netwerk architecturen en de meeste mainstream frequenties,zodat je inderdaad over de hele wereld uit de voeten kunt.

Keep on Rolling, geniet van elke energieke dag

De innovatieve CPU-architectuur zorgt voor een hoge energie-efficiëntie. En het AI-toewijzingsmechanisme maakt optimaal gebruik van de 4200 mAh-batterij voor dito prestaties en een hele lange gebruikstijd.

40W HUAWEI SuperCharge
Relax en drink even een koffie. Voor je het weet, werkt je telefoon alweer op volle kracht.

27W Wireless HUAWEI SuperCharge
Geniet van de snelle, veilige en gemakkelijke manier van opladen. Haal hem uit de oplader wanneer je maar wilt.

27W HUAWEI SuperCharge draadloze auto-oplader
Gemakkelijk en snel opladen tijdens het rijden. Maak optimaal gebruik van je tijd.

Reverse Wireless Charging
Kom maar dichterbij om je liefde en kracht te delen.

Overal bescherming, veilig en wel

IP68, gebouwd voor vrijzinnige zielen
Door toepassing van alle mogelijke bescherming tegen plotselinge regendruppels en spatten, krijg jij des te meer vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt, om te verkennen en te ontdekken. Oftewel op avontuur te gaan!

Je gezicht is je wachtwoord
De functie Face Unlock detecteert nauwkeurig je specifieke gezichtskenmerken en laat je je scherm ontgrendelen of een privé-app openen. Het maakt niet zoveel uit hoe licht of donker je omgeving is, verificatie gebeurt snel en zeker!

Touch, scan en verifieer
Telkens wanneer je de telefoon oppakt, kun je deze tegelijkertijd met je vingerafdruk ontgrendelen op het vergrote verificatiegebied. De meest natuurlijke beweging in dienst van snelle en nauwkeurige verificatie!

Hij ziet je, kent je en beschermt je!
De bewegingssensor aan de voorkant en Dual NPU werken samen om je handbewegingen te leren interpreteren en je zo te helpen om bijvoorbeeld die slide show te controleren of dat screenshot te maken zonder dat je daarbij de telefoon nog hoeft aan te raken. Sterker nog, zodra het toestel iemand anders detecteert die naar je telefoon kijkt, worden privémeldingen zónder verdere details weergegeven, zodat ook zo je privacy optimaal beschermd wordt.

Twee methoden, één onneembaar fort
Het onafhankelijke TEE-besturingssysteem is ontwikkeld om gevoelige bewerkingen te faciliteren. De microkernel van dit systeem heeft een CC EAL 5+ score behaald en daarmee dus het beste beveiligingscertificaat in zijn klasse. Er is bovendien een beveiligde opslag-chipset geïmplementeerd om vertrouwelijke informatie op te bewaren. Naast andere beveiligingsfuncties biedt ook de EMUI 10.1 uitgebreide bescherming.

Goed afgeschermde apps
Om de veiligheid van elke app die in de HUAWEI AppGallery wordt gelanceerd te garanderen, hebben we een uitgebreid systeem opgezet met ontwikelaarsidentiteitsverificatie, 4-laags beveiligingsdetectie, download/installatie-beveiligingen en runtime-verdediging.

Verschillende naadloos in elkaar overlopende levens dankzij AI

Van geplande HD-telefoongesprekken tot ongeplande lol
Zelfs bij weinig licht of zwakke netwerkomstandigheden, biedt HUAWEI MeeTime je stabiele audio- en videoprestaties met hoge resolutie in combinatie met andere HUAWEI-apparaten. Bovendien kun je het scherm delen om je familie of vrienden te helpen hun telefoonproblemen op te lossen door ze stap voor stap te laten zien wat ze moeten doen. Maar ook geschakeld met hardware van derden, zoals bijvoorbeeld met 360°-camera's of drones, kun je overal profiteren van het voeren van goede gesprekken, productieve vergaderingen en/of allerhande entertainment.

Samenwerking via meerdere schermen: 1 + 1 = 3
Meer dan alleen de telefooninterface in de laptop voegen, voortaan kun je de apps op de laptop-apps ook gebruiken om bestanden op je telefoon te openen en te bewerken of om rechtstreeks te bellen via de microfoonluidsprekers en camera van je laptop. Van software tot hardware, het geheel is altijd meer dan de som der delen.

Delen en uitwisselen nog gemakkelijker gemaakt
Geen kabel, internetdata of app-installaties meer vereist: selecteer HUAWEI Share voor een eenvoudige en snelle overdracht van bestanden of foto's tussen je telefoon, laptop, camera, drone of printer. Met nog een simpele tap laat je de speaker doorgaan met muziek afspelen vanaf je telefoon of leg je verbinding met de Wifi vanaf de router.

Hey Celia
Maak kennis met Celia, je nieuwe hulp en assistente annex nieuwe vriendin. Ze begrijpt al je spraakopdrachten en helpt je bij het plaatsen van oproepen, het instellen van agenda-afspraken, het beantwoorden van berichten, het afspelen van muziek of het controleren van het weer. Gesterkt door de AI-mogelijkheden, kan ze ook dingen om je heen zien; bijvoorbeeld planten identificeren, menu's vertalen en de calorieën van je eten dat voor je staat voor je controleren.

Snelle shortcuts naar split interfaces
Door alleen lichtjes van rechts naar beneden te vegen, activeer je de shortcuts van je geselecteerde apps. Bij het ontvangen van een boodschap of melding hoef je er alleen maar op te klikken om die te kunnen beantwoorden binnen een klein, separaat venster,zonder dat je van app hoeft te switchen.

Alle apparaten, één control panel
Door alleen van links naar beneden te swipen activeer je een controlepaneel om apparaten in de buurt te beheren en aan te sturen. Bijvoorbeeld om het scherm te projecteren, meerdere schermen te koppelen of speakers aan te sturen.
Accu/Batterij
Capaciteit van de accu/batterij4200 mAh
Snel draadloos opladenJa
Draadloos opladenJa
Beeldscherm
Resolutie2640 x 1200 Pixels
Beeldscherm, aantal kleuren16.78 miljoen kleuren
Pixeldichtheid475 ppi
Beeldschermdiagonaal16,7 cm (6.58")
Beeldscherm typeOLED
Touch screen typeCapacitief
Beeldscherm vormGebogen scherm
HDR-ondersteuningJa
TouchscreenJa
Maximale refresh snelheid90 Hz
Afgeronde schermhoekenJa
Camera
Resolutie bij opnamesnelheid3840x2160@60fps
BeeldstabilisatorJa
Resolutie camera achterzijde (numeriek)50 MP
Opnameresolutie3840 x 2160 Pixels
Sluitertijd camera achterzijde1,9
Digitale zoom50x
Voorcamera met 3D-diepteJa
Type camera achterzijdeQuad camera
Cameraflitser achterzijdeJa
Tweede camera resolutie8192 x 6144 Pixels
Optische zoom5x
Omvang optische sensor25,4 / 1,28 mm (1 / 1.28")
Achtercamera met 3D-diepteJa
Resolutie camera voorzijde (numeriek)32 MP
Resolutie van de derde achtercamera (numeriek)12 MP
Diafragmaopening van de derde achtercamera3,4
Flash typeLED
Automatisch scherpstellenJa
Cameratype voorkantDubbele camera
Resolutie tweede camera achterzijde (numeriek)40 MP
Sluitertijd tweede camera achterzijde1,8
Sluitertijd camera voorzijde2,2
Design
VeiligheidsfuntiesStofafstotend, Waterbestendig
VormfactorRechthoek
Internationale veiligheidscode (IP)IP68
KleurnaamSilver Frost
Kleur van het productZilver
Gewicht en omvang
Diepte8,95 mm
Breedte72,6 mm
Gewicht209 g
Hoogte158,2 mm
Inhoud van de verpakking
GarantiekaartJa
AC-adapter, vermogen40 W
SnelstartgidsJa
SIM kaart uitwerppinJa
Inclusief AC-adapterJa
Inclusief headsetJa
Meegeleverde kabelsUSB Type-C
Navigatie
BeiDouJa
GLONASSJa
Electronisch kompasJa
GPSJa
Quasi-Zenith Satellite System (QZSS)Ja
Locatie positieJa
GalileoJa
Netwerk
Generatie mobiel internet5G
Wi-FiJa
Bluetooth Low Energy (BLE)Ja
Near Field Communication (NFC)Ja
4G standaardLTE
Bluetooth-versie5.1
Wi-Fi DirectJa
3G standaardenWCDMA
Wi-Fi-standaarden802.11a,802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n),Wi-Fi 5 (802.11ac),Wi-Fi 6 (802.11ax)
Tethering (modem-mode)Ja
SIM-kaart-capaciteitHybride Dual SIM
SIM card typeNanoSIM
BluetoothJa
aptX-technologieJa
Opslagmedia
Compatibele geheugenkaartenNM
Interne opslagcapaciteit256 GB
RAM-capaciteit8 GB
Geheugenkaartsleuf typeHybridesleuf
Maximale capaciteit van de geheugenkaart256 GB
Poorten & interfaces
USB-versie3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
USB-connectortypeUSB Type-C
Prestatie
USB On-The-Go ondersteuningJa
Snel opladenJa
VingerafdruklezerJa
Grafische adapterMali-G76
Processor
ProcessormodelKirin 990
ProcessorfamilieHi-Silicon
Frequentie van processor2,86 GHz
Aantal processorkernen8
Sensoren
VersnellingsmeterJa
Proximity sensorJa
GyroscoopJa
Hall-sensorJa
OmgevingslichtsensorJa
Software
PlatformAndroid
App distribution platformHuawei AppGallery
Huawei Mobile Services (HMS)Ja
Inclusief besturingssysteemAndroid 10.0
Subscription
AbonnementstypeGeen abonnement