Binnen enkele ogenblikken ontvangt u per email het contract.
U heeft ook de mogelijkheid om uw contract digitaal te ondertekenen.

Tele2 Sim Only abonnement Onbeperkt minuten en SMS en onbeperkt

 •  Gratis verzending   Beste Prijsgarantie
 •  Ontvang exta korting op 10GB, 20GB en Unlimited data bundel. Uw korting is al verrekend in onderstaande prijzen.           
   
 • Doe de 4G-Ready check hieronder. Als u voor een abonnement van Tele2 kiest, bent u verplicht om deze dienst te gebruiken in combinatie met een 4G-toestel. Staat uw toestel er niet tussen? Dan is aansluiting via Tele2 niet mogelijk. Kijk naar alle andere providers waar u wel kunt aansluiten.

 

 •  Gratis verzending   Beste Prijsgarantie
 •  Ontvang exta korting op 10GB, 20GB en Unlimited data bundel. Uw korting is al verrekend in onderstaande prijzen.  
   
 • Doe de 4G-Ready check hieronder. Als u voor een abonnement van Tele2 kiest, bent u verplicht om deze dienst te gebruiken in combinatie met een 4G-toestel. Staat uw toestel er niet tussen? Dan is aansluiting via Tele2 niet mogelijk. Kijk naar alle andere providers waar u wel kunt aansluiten.

Beste Prijs Garantie

Onze beste prijsgarantie geldt voor de webshops van de verschillende providers (T-Mobile, Ben, KPN, Telfort, Vodafone, hollandsnieuwe en Tele2). U ontvangt van Gsmweb het verschil terug, indien de aanbieding in de webshop van de provider goedkoper is dan bij ons.

Om op de hoogte te blijven van de laagste prijzen van Nederland kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief die 1 keer per maand verschijnt. Kijk hier (https://www.gsmweb.nl/nieuwsbrief)

Doorloop de volgende stappen en ontvang van ons het verschil contant op uw rekening:

 1. U controleert of het aanbod voldoet aan de voorwaarden.
 2. U plaatst de bestelling bij Gsmweb en rekent de huidige prijs af.
 3. U stuurt dezelfde dag een e-mail met een screenshot of foto van de prijs van de andere aanbieder naar prijsgarantie@gsmweb.nl (onder vermelding van uw ordernummer).
 4. Na goedkeuring ontvangt u het prijsverschil binnen twee weken retour.

Voorwaarden:

 1. Het toestel heeft bij de alternatieve aanbieder hetzelfde typenummer/serienummer en dezelfde kleur.
 2. Het toestel is bij de alternatieve aanbieder in nieuwstaat, compleet en uit voorraad leverbaar in de originele en gesloten fabrieksverpakking.
 3. Het artikel moet in de winkel of de webshop duidelijk zijn geprijsd.
 4. De verzendkosten (die bij ons nul zijn) en thuiskopieheffing (die bij ons al in de prijs zitten) zijn meegerekend in de prijsvergelijking.
 5. Het betreft geen speciale kortingsactie (bijvoorbeeld vaste klantenkorting, vriendenkorting etc).
 6. Er is geen sprake van een verkeerde prijsweergave op de website van de andere aanbieder.
 7. De prijs van het toestel is geen onderdeel van een gecombineerde aanbieding of gecombineerde producten/diensten.
 8. Als er sprake is van speciale promoties (bijvoorbeeld gratis VR bril of 50 euro cash Back) dan dient dit gelijk te zijn bij beide aanbiedingen.
 9. het betreft een particuliere of zakelijke bestelling met een abonnement.
 10. De beste prijsgarantie is alleen geldig op het moment van bestellen.
 11. Het gaat bij het alternatieve aanbod om exact hetzelfde abonnement. Als de maandprijs (inclusief toestelbundel) of de provider van het alternatieve aanbod niet gelijk is aan die van Gsmweb.nl, dan is er geen sprake van een vergelijkbaar aanbod en valt dit niet onder de prijsgarantie.

Even geduld aub

Wij berekenen de voordeligste aanbiedingen voor u ....
levertermijn Vandaag aangevraagd en online ondertekend = verwachte levering overmorgen
Geheugenkaart
Geheugenkaart

Hoge lees- en schrijfsnelheid Samsungs EVO Plus Micro-SD kaart heeft meer geheugenruimte en is geschikt voor een groter aantal verschillende apparaten,dus kan je je richten op het leven,niet op de technologie. Deze kaart is compatibel met UHS-I Speed Class 1 (U1) en Class 10 - perfect voor opnemen en weergeven van foto's en Full HD video. Dankzij de hoge snelheid - tot 80 MB/s lezen en 20 MB/s schrijven - worden foto's en video's sneller geladen en bestanden sneller gekopieerd. De ideale partner Haal het meeste uit moderne smartphones,tablets en camcorders. Deze geheugenkaart werkt ook perfect samen met verschillende apparaten en beschermt je herinneringen levenslang. Full HD video Vereeuwig de momenten die ertoe doen. Met de Samsung EVO Plus SD kaart leg je mooie,gedetailleerde Full HD video's vast op je smartphone,tablet of camcorder. Je kunt erop vertrouwen dat iedere herinnering veilig is. Speel je video's af op je Full HD TV of monitor en beleef alles opnieuw,precies als de dag dat het gebeurde. Bestand tegen water Samsung geheugenkaarten kunnen tot 72 uur in zeewater doorstaan. Bestand tegen warmte en kou Deze geheugenkaarten kunnen temperaturen van -25 tot +85 °Celsius doorstaan. Beschermd tegen röntgenstralen De kaarten beschermen je kostbare bestanden tegen schade veroorzaakt door röntgenapparatuur op vliegvelden. Magneetbestendig Deze geheugenkaarten zijn bestand tegen magnetische velden tot 15000 gauss - vergelijkbaar met high-field MRI-scanners. Wat zit er in de doos Flashgeheugenkaart Adapter voor microSDHC naar SD
€ 12.95
meebestellen
Geheugenkaart
Geheugenkaart

Hoge lees- en schrijfsnelheid Samsungs EVO Plus Micro-SD kaart heeft meer geheugenruimte en is geschikt voor een groter aantal verschillende apparaten, dus kan je je richten op het leven,niet op de technologie. Deze kaart is compatibel met UHS-I Speed Class 1 (U1) en Class 10 - perfect voor opnemen en weergeven van foto's en Full HD video. Dankzij de hoge snelheid - tot 100 MB/s lezen en tot 60 MB/s schrijven - worden foto's en video's sneller geladen en bestanden sneller gekopieerd. Meer ruimte,hogere snelheid. Geef je apparaten de ruimte met de grootste geheugencapaciteit en hoogste snelheid in deze klasse,ideaal voor 4K UHD video. Dankzij de geweldige prestaties en betrouwbaarheid van EVO Plus leg je alle kanten van het leven vast om heel lang van te genieten. Compatibel met een breed scala aan apparaten,zowel voor SD als microSD. Je kan er zelfs prachtig gedetailleerde 4K UHD video's mee opnemen. De meegeleverde SD-adapter past in de meeste apparaten van vrijwel ieder merk,waarbij de geweldige prestaties en snelheden van EVO Plus in stand blijven. Je onvervangbare herinneringen zijn veilig. EVO Plus beschikt over 4-proof beveiliging en is dus bestand tegen 72 uur in zeewater,extreme temperaturen,röntgenapparatuur op vliegvelden en magnetische velden vergelijkbaar met een MRI-scanner.
€ 19.95
meebestellen
Anti Slip Pad
Anti Slip Pad

Voorkom vliegende smartphones in uw auto! Dankzij deze Anti-slip Pad kunt u zonder montage, uw mobiele telefoon, portemonnee of sleutels op een vaste plaats in uw auto leggen. Het werkt echt Het Anti-slip Pad is gemaakt van een duurzaam elastisch materiaal. Door gebruik van dit materiaal is het Anti-slip pad extreem stroef en blijft deze op het dashboard van uw auto liggen. Hierdoor blijft ook elk object op dezelfde plaats liggen, als u bijvoorbeeld een scherpe bocht maakt. Zo voorkomt u dat uw nieuwe smartphone of tablet door uw auto heen vliegt! Kenmerken: - Afmetingen: ca 14,5 cm x 8,6 cm - Niet magnetisch - Geen bevestiging nodig - Veelzijdig: Gebruik in de auto, vrachtwagen, caravan etc - Warmte en kou bestendig - Elastisch materiaal
€ 7.50
meebestellen
Bestelformulier
Toestel:
Type abonnement:  nieuw abonnement  verlengen
Abonnement:
Contractsduur:
Provider
Soort aanvraag: Particulier Zakelijk
Aanhef: De heer Mevrouw *
Voorletters
Tussenvoegsel
Achternaam
Postcode
Huisnummer
Toevoeging huisnummer
Straat
Woonplaats
Telefoonnummer
Email
Nieuwsbrief Ja, ik ontvang graag 1 x per maand de actienieuwsbrief.
Ik verklaar dat ik deze dienst alleen gebruik in combinatie met een toestel dat geschikt is voor het 4G-netwerk van Tele2. Doe ik dat niet dan kan Tele2 de functionaliteit van de dienst beëindigen en mij daarvoor een eindafrekening sturen.
Controleer in onderstaande tabel of uw toestel geschikt is voor dit abonnement.
Sim Only
€ 0,00
eenmalig
€ 27,00
per maand

Details abonnement

Onbeperkt min/sms in NL/EU + Onbeperkt internet in NL + 9GB EU. Voor bellen vanaf NL naar het buitenland geldt een toeslag 27.00
Totaal abonnement per maand
27.00
(looptijd 1 maanden)

Aanbieding zonder krediet

Overige kosten

Verzendkosten 0.00
Aansluitkosten 15.00
Totaal overige kosten
15.00
Telefonisch bestellen?
Sim Only zakelijk bestellen?

Meer informatie

 • De simkaart wordt verzonden met PostNL, u dient te tekenen voor ontvangst.
 • Buiten de bundel betaalt u € 0,250 per minuut / SMS.
 • De internetsnelheid is 50 Mbps Up en 150 Mbps Down.
 • Buiten de bundel is de internetsnelheid 0 Mbps Up en 0 Mbps Down.

Abo Extra's


 • 4G-checker
 • 4G-checker
 • Tarieven
 • Tarieven
 • Nummerbehoud
 • Nummerbehoud
 • Bestelinformatie
 • Bestelinformatie
Is je telefoon al klaar voor het supersnelle 4G netwerk?
In onderstaande lijst vind je de meest populaire smartphones die 4G-ready zijn. Deze telefoons zijn geschikt voor ins Tele2 4G-netwerk. Staat je telefoon in de lijst?
Mooi, dan is jouw toestel klaar voor 4G! Vergeet ook niet je telefoon te updaten naar de nieuwste software om er zeker van te zijn dat je toestel zonder problemen werkt op het 4G-netwerk van Tele2.
Daarnaast moet je je toestel zo in stellen dat je altijd het 4G-netwerk gebruikt. Tele2 kan controleren of je aan deze verplichtingen voldoet.

Acer
Jade 2
Liquid E600
Liquid Jade Primo
Liquid Jade S
Liquid Jade Z
Liquid M330
Liquid S2
Liquid X1
Liquid X2
Liquid Z330
Liquid Z410
Liquid Z530
Liquid Z530s
Liquid Z630
Liquid Z630S
Liquid Zest 4G
Liquid Zest Plus
Alcatel
A3
Alcatel Pixi 4 (6)
E5500
Go Play
Idol 3 (5.5)
Idol 4
Idol 4s
One Touch Fierce XL
One Touch Go Play
One Touch Hero 2
One Touch Hero 2C
One Touch Idol 2 Mini
One Touch Idol 2 mini s
One Touch Idol 2S
One Touch Idol 3
One Touch Idol 3 4.7
One Touch Idol 3c
One Touch Idol 4
One Touch Idol 4S
One Touch Idol S
One Touch Pixi 3
One Touch Pixi 3 (4.5)
One Touch Pixi 4 (5)
One Touch Pixi 4 (6)
One Touch Pixi Glory LTE
One Touch Pop 2
One Touch Pop 2 (4)
One Touch Pop 2 (5)
One Touch Pop 2 (5) Premium
One Touch Pop 2 4.5
One Touch Pop 3 (5)
One Touch Pop 3 (5.5)
One Touch Pop 4+
One Touch Pop S3
One Touch Pop S7
One Touch Pop S9
One Touch Pop Star 4G
One Touch Pop Up
One Touch Shine Lite
One Touch Snap LTE
Onetouch Flash 2
OneTouch Pixi 4 (6)
OneTouch Pop 3 (5)
Pixi 3 (4.5)
Pixi 4 (5)
Pixi 4 (5.5)
Pixi 4 (6)
Pop 2 (4.5)
Pop 3 (5.5)
Pop 4
Pop 4+
Pop 4S
POP Mirage
Pop Star
Pop Up
Pride
Shine Lite
X1
APPLE
Apple iPhone SE 128GB
Apple iPhone SE 32GB
iPhone 6 16GB
iPhone 6 32GB
iPhone 6 64GB
iPhone 6 16GB
iPhone 6 64GB
iPhone 6 plus 16GB
iPhone 6s 128GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 6s 32GB
iPhone 6S 64GB
iPhone 6s Plus 128GB
iPhone 6S plus 16GB
iPhone 6s Plus 32GB
iPhone 7 128GB
iPhone 7 256GB
iPhone 7 32GB
iPhone 7 Plus 128GB
iPhone 7 Plus 256GB
iPhone 7 Plus 32GB
iPhone SE 128GB
iPhone SE 16GB
iPhone SE 32GB
iPhone SE 64GB
iPhone XR 128GB (PRODUCT)RED
iPhone XR 128GB Black
iPhone XR 128GB Blue
iPhone XR 128GB Coral
iPhone XR 128GB White
iPhone XR 128GB Yellow
iPhone XR 256GB (PRODUCT)RED
iPhone XR 256GB Black
iPhone XR 256GB Blue
iPhone XR 256GB Coral
iPhone XR 256GB White
iPhone XR 256GB Yellow
iPhone XR 64GB (PRODUCT)RED
iPhone XR 64GB Black
iPhone XR 64GB Blue
iPhone XR 64GB Coral
iPhone XR 64GB White
iPhone XR 64GB Yellow
iPhone XS 256GB Gold
iPhone XS 256GB Silver
iPhone XS 256GB Space Grey
iPhone XS 512GB Gold
iPhone XS 512GB Silver
iPhone XS 512GB Space Grey
iPhone XS 64GB Gold
iPhone XS 64GB Silver
iPhone XS 64GB Space Grey
iPhone XS Max 256GB Gold
iPhone XS Max 256GB Silver
iPhone XS Max 256GB Space Grey
iPhone XS Max 512GB Gold
iPhone XS Max 512GB Silver
iPhone XS Max 512GB Space Grey
iPhone XS Max 64GB Gold
iPhone XS Max 64GB Silver
iPhone XS Max 64GB Space Grey
Apple
iPhone 5C
iPhone 5S
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 6S
iPhone 6S Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone SE
iPhone X
Archos
40 Helium
45b Helium
45c Helium
50 Cesium
50 Cobalt
50 Diamond
50 Helium Plus
50 Platinum
50 Saphir
50 Titanium 4G
50b Helium
50c Helium
50d Helium
50d Oxygen
50d Oxygen Plus
50e Helium
50f Helium Lite
55 Cobalt
55 Diamond Selfie Lite
55 Helium Plus
55 Helium Ultra
Diamond 2 Plus
Diamond Plus
Diamond S
Asus
PadFone
PadFone Infinity 2
PadFone S
Pegasus
Pegasus 5000
X00GD
ZC520TL (X008)
ZenFone 2
ZenFone 2 Laser
ZenFone 2 Laser (ZE550KL)
ZenFone 3
Zenfone 3 Deluxe
ZenFone 3 Laser
ZenFone 3 Max
Zenfone 3 Ultra
ZenFone 5
ZenFone Go
Zenfone Max
Zenfone Selfie
Zenfone Zoom
BenQ
B50
B506
F52
T47
BlackBerry
Classic Q20
DTEK60
KEYone
Leap
Mercury
P9982
Passport
Porsche Design
Porsche Design P9982
Porsche Design P9983
Priv
Q10
Q5
Z10
Z30
Cat
B35
S31
S41
S61
General Mobile
Elite Plus
GM 5 d
GM 5 Plus d
GM5 Plus
GENERALMOBILE
Android One GM5Plus 32GB DS
Android One GM5Plus DS
Android One GM6 DS
Android One GM8 DS
Google
Nexus 5
Nexus 5X
Nexus 6
Nexus 6P
One M8 Google Play Edition
Pixel
Pixel XL
HP
Elite X3
Slate 6 VoiceTab Plus
HTC
10
10 Evo
A9w
Butterfly 2
Butterfly S
D728t
D820H
D828w
Desire 10 Pro
Desire 510
Desire 530
Desire 601
Desire 610
Desire 620
Desire 620 Dual Sim
Desire 626
Desire 626 Dual Sim
Desire 626s
Desire 628
Desire 728
Desire 816
Desire 816t
Desire 820
Desire 820 Dual Sim
Desire 820 mini
Desire 820s
Desire 820t
Desire 820us
Desire 825
Desire 825 Dual Sim
Desire 826
Desire 826 Dual SIM
Desire 828
Desire 830
Desire 830 Dual Sim
Desire Eye
E9st
E9sw
HTC 10
M8 Eye
One
One A9
One A9s
One E8
One E8 Dual Sim
One E9 Plus
One E9+
One E9s Dual Sim
One M10
One M8
One M8S
One M9
One M9 Plus
One M9 Prime Camera Edition
One M9e
One Max
One Mini
One Mini 2
One S9
One SV
One X9
One XL
U11
U11 Life
WF5W
X9
X9u
Huawei
Ascend
Ascend Alek
Ascend D2
Ascend G526
Ascend G6 4G
Ascend G620S
Ascend G7
Ascend G716
Ascend G740
Ascend Mate 2
Ascend Mate 7
Ascend P1 LTE
Ascend P2
Ascend P7
Ascend Y550
Ascend Y635
Changxiang 6
E5878s-32
ECO
eH880
EM920u-12
Enjoy 5S
EV750-C71
G Elite
G Play
G620S
G7 Plus
G8
G8 Premium Edition
G9 Lite
G9 Plus
GR3
GR5
GT3
GX1 Premium
GX8
Honor 4A
Honor 4C Pro
Honor 4X
Honor 5A
Honor 5C
Honor 5X
Honor 6
Honor 6 Plus
Honor 6C
Honor 6X
Honor 7
Honor 8
Honor 8 Pro
Honor Note 8
Honor V8
Honor+
Kestrel EE
LON-AL00
LYO-L02
Maimang 5
Mate 8
Mate 9
Mate S
Nova
Nova Plus
Nova Smart
P10
P10 Lite
P10 Plus
P8
P8 Lite
P8 Lite 2017
P8 Premium Version
P8 Standard Edition
P8max
P9
P9 Lite
P9 Plus
ShotX
V8
Y3 II
Y5
Y5 (2017)
Y5 II
Y5II
Y6
Y6 II
Y635
Y6II
HUAWEI
Mate 10 lite
Mate 10 Pro
Mate 10 Pro (dual Sim)
Mate 20
Mate 20 lite
Mate 20 Pro
P Smart
P Smart+
P10 DS Lite
P20
P20 lite
P20 Pro
P9 Lite DS
Lenovo
A2010
A2010-a
A2010-l
A2010l36
A3690
A3890
A3910e70
A5100
A5600
A5890
A6000
A6010
A606
A7000
A7000 Turbo
A7700
A858T
Golden Warrior Note 8
K10
K3
K3 Note
K5 Note
K52e78
K6
K6 Note
K6 Power
Lemon X3
Lemon X3 Lite
P2
P70-A
P90
PHAB 2
Phab 2 Plus
PHAB 2 Pro
PHAB Plus
PHAB Pro
PHAB2
S60
S60-w
S856
Sisley
TAB 2 A10-30
Tab 3 7
Vibe B
Vibe C
Vibe C2
Vibe K4 Note
Vibe K5
Vibe K5 Note
Vibe K5 Plus
Vibe K6
Vibe P1
Vibe P1m
Vibe S1
Vibe S1 Lite
Vibe Shot
Vibe X2
Vibe X3
Vibe Z2 Pro
Zuk Z1
LG
3G Vigor
AKA
AKA 4G
Band Play
Beat
Class
D620k
F470L
F470S
F60
F70
G Flex
G Flex 2
G Pro 2
G Stylo
G Stylus
G Vista 2
G2
G2 3G
G2 4G
G2 4G LTE
G2 Mini
G2 Mini LTE
G3
G3 A
G3 Beat
G3 Prime
G3 S
G3 Screen
G3 Vigor
G4
G4 Beat
G4 Stylus
G4 Stylus LTE
G4C
G4s LTE
G5
G5 Lite
G5 SE
G5 Speed
G6
GX
Gx2
K10
K10 4G
K10 LTE
K3
K3 LTE
K4
K4 LTE
K8
K8 4G
K8 LTE
K8 LTE Dual
Leon
Leon 4G
Leon LTE
Magna
Magna LTE
Optimus F3
Optimus F3 4G LTE
Optimus F5
Optimus F6
OPTIMUS G
Optimus G Pro
Optimus G Pro 5.5
Optimus L7 4G
Optimus S Pro
Optimus True HD LTE
Optimus Vu 3
Optimus Z
Prime Plus
Spirit
Spirit LTE
Stylo 2 Plus
Stylus 2
Stylus 2 Plus
Stylus DAB+
V10
V20
Volt
Volt LTE
Vu 3
Wine Smart
X Cam
X fast
X mach
X mach Dual
X Max
X Power
X Screen
X Skin
X Style
X230
X230AR
X230F
X230H
X230K
X230YK
X230Z
X5
Xscreen Preto
Zero
Microsoft
Lumia 550
Lumia 550 Dual Sim
Lumia 636
Lumia 640 LTE
Lumia 640 LTE Dual Sim
Lumia 640 XL
Lumia 640 XL Dual SIM
Lumia 640 XL LTE
Lumia 650
Lumia 650 Dual SIM
Lumia 950
Lumia 950 XL
Motorola
Atrix HD MB886
Droid Maxx 2
Droid Turbo
LEX L10
Moto E 2nd Gen 4G
Moto E3
Moto E3 Power
Moto G
Moto G (3rd Gen)
Moto G 2nd Gen
Moto G 4G
Moto G Turbo Edition
Moto G4
Moto G4 Dual
Moto G4 Play
Moto G4 Plus
Moto M
Moto Turbo
Moto X
Moto X 2nd Gen
Moto X Force
Moto X Play
Moto X Pure Edition
Moto X Style
Moto Z
Moto Z Droid
Motor Z power
Motorola RAZR M
RAZR HD
X Force
X Play
XT1635-02
XT1650-05
Nokia
1
5
5.1
6
6.1
7+
7.1
8
8 Sirocco
8110
Lumia 1020
Lumia 1320
Lumia 1520
Lumia 625
Lumia 635
Lumia 638
Lumia 735
Lumia 820
Lumia 830
Lumia 920
Lumia 925
Lumia 930
OnePlus
2 Mini
3
One
Oneplus 3T
OnePlus Two
OnePlus X
X
Panasonic
FZ-E1
FZ-F1
FZ-X1
Lumix Smart Camera CM1
Toughpad FZ-N1
Philips
Xenium V526
Pioneer
C1
K88L
Samsung
Ativ S Neo
Galaxy Mega
Galaxy A3
Galaxy A3 (2016)
Galaxy A3 Duos
Galaxy A5
Galaxy A5 (2016)
Galaxy A5 (2016) 4G+
Galaxy A5 (2017)
Galaxy A5 Duos
Galaxy A7
Galaxy A7 (2016)
Galaxy A7 Duos
Galaxy A7 Duos LTE
Galaxy A8
Galaxy A8 (2016)
Galaxy A8 Duos
Galaxy A9
Galaxy A9 (2016)
Galaxy Ace 3
Galaxy Ace 4
Galaxy Ace Style
Galaxy Alpha
Galaxy Amp 2
Galaxy C5
Galaxy C7
Galaxy C9 Pro
Galaxy C9 Pro Duos
Galaxy Core 4G
Galaxy Core Lite 4G
Galaxy Core LTE
Galaxy Core Max
Galaxy Core Max LTE
Galaxy Core Prime
Galaxy Core TD-LTE
Galaxy E5
Galaxy E7
Galaxy Express
Galaxy Express 2
Galaxy Folder 2
Galaxy Golden 3
Galaxy Golden LTE
Galaxy Grand 2
Galaxy Grand 2 LTE
Galaxy Grand 3
Galaxy Grand Max
Galaxy Grand Neo
Galaxy Grand On
Galaxy Grand Prime
Galaxy Grand Prime Value Editi
Galaxy Grand Prime VE
Galaxy J1
Galaxy J1 (2016)
Galaxy J1 Ace
Galaxy J1 Mini
Galaxy J1 Mini (2016)
Galaxy J1 Mini Prime
Galaxy J1 Mini Prime 2016 (Dua
Galaxy J2
Galaxy J2 Prime
Galaxy J2 Prime LTE
Galaxy J3
Galaxy J3 (2016)
Galaxy J3 (2017)
Galaxy J3 2016 Duos
Galaxy J3 Duos
Galaxy J3 Pro
Galaxy J5
Galaxy J5 (2016)
Galaxy J5 2016
Galaxy J5 Prime
Galaxy J5 Prime Duos
GALAXY J7
Galaxy J7 (2016)
Galaxy J7 2016
Galaxy J7 Duo
Galaxy J7 Metal Duos
Galaxy J7 Prime
Galaxy K Zoom
Galaxy Mega
Galaxy Mega 2
Galaxy Mega 5.8
Galaxy Mega 6.3
Galaxy Mega 6.3 LTE
Galaxy Note
Galaxy Note 2 LTE
Galaxy Note 3
Galaxy Note 3 4G LTE
Galaxy Note 3 Lite
Galaxy Note 3 LTE-A
Galaxy Note 3 Neo
Galaxy Note 3 Neo LTE
Galaxy Note 3 Neo LTE-A
Galaxy Note 4
Galaxy Note 4 S-LTE
Galaxy Note 5
Galaxy Note 5 LTE-A
Galaxy Note 7
Galaxy Note 7 Duos
Galaxy Note 7R
Galaxy Note Edge
Galaxy Note LTE
Galaxy Note5
Galaxy On
Galaxy On 7
Galaxy On5
Galaxy On7
Galaxy On7 (2016)
Galaxy Round
Galaxy S2 LTE
Galaxy S3 LTE
Galaxy S4
Galaxy S4 Active
Galaxy S4 Active LTE
Galaxy S4 Duos
Galaxy S4 LTE
Galaxy S4 LTE-A
Galaxy S4 Mini
Galaxy S4 Mini LTE
Galaxy S4 Mini TD-LTE
Galaxy S4 Value Edition
Galaxy S4 Zoom
Galaxy S5
Galaxy S5 Active
Galaxy S5 Duos
Galaxy S5 LTE-A
Galaxy S5 Mini
Galaxy S5 Neo
Galaxy S5 TD
Galaxy S6
Galaxy S6 Duos
Galaxy S6 Edge
Galaxy S6 Edge Plus
Galaxy S7
Galaxy S7 Active
Galaxy S7 Edge
Galaxy S8
Galaxy S8 Plus
Galaxy Tab 4 7.0 4G LTE
Galaxy W
Galaxy Wide
Galaxy Win 2 Duos TV
Galaxy Win LTE
Galaxy Xcover 3
Galaxy Xcover 4
J5
Xcover 4
Z
Z2
Z3
Z4
ZEQ 9000
SAMSUNG
Galaxy A3 2016 edition
Galaxy A3 2017 edition
Galaxy A5 2016 edition
Galaxy A5 2017 edition
Galaxy A6 2018
Galaxy A6+ 2018
Galaxy A7 2018
Galaxy A8 2018
Galaxy J3 2016
Galaxy J3 2017
Galaxy J3 2017 (dual sim)
Galaxy J3 2017 16GB
Galaxy J4+
Galaxy J5 2017
Galaxy J5 2017 (dual sim)
Galaxy J6 2018
Galaxy J6+ 2018
Galaxy J7 2017
Galaxy J7 2017 (dual sim)
Galaxy Note 8
Galaxy Note 8 (hybrid sim)
Galaxy Note 8 64GB
Galaxy Note 9
Galaxy S4 VE
Galaxy S5 Cat. 4
Galaxy S5 Plus
Galaxy S6 Edge 128GB
Galaxy S6 Edge 32GB
Galaxy S6 Edge 64GB
Galaxy S6 Edge Plus 32GB
Galaxy S6 Flat
Galaxy S6 Flat 128GB
Galaxy S6 Flat 32GB
Galaxy S6 Flat 64GB
Galaxy S7 32GB
Galaxy S7 Edge 32GB
Galaxy S7 Edge 32GB
Galaxy S8 Plus (dual sim)
Galaxy S9
Galaxy S9 Plus
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy Xcover 4
SONY
Sony Xperia X compact
Sony Xperia XZ
Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XZs
Xperia L2
Xperia X compact
Xperia XA2
Xperia XA2 Ultra
Xperia XZ Premium
Xperia XZ1
Xperia XZ1 64GB
Xperia XZ1 Compact
Xperia XZ1 Compact 32GB
Xperia XZ2
Xperia XZ2 Compact
Xperia XZ2 Premium
Xperia XZ3
Sony
X Compact
Xperia C3
Xperia C4
Xperia C4 Duo
Xperia C5 Ultra
Xperia C5 Ultra Dual
Xperia E3
Xperia E4g
Xperia E4g Dual
Xperia E5
Xperia M2
Xperia M2 Aqua
Xperia M2 Dual
Xperia M4 Aqua
Xperia M4 Aqua Dual
Xperia M5
Xperia M5 Dual
Xperia SP
Xperia T2 Ultra
Xperia T2 Ultra Dual
Xperia T3
Xperia V
Xperia X
Xperia X Performance
Xperia XA
Xperia XA Dual
Xperia XA Ultra
Xperia XA Ultra Dual
Xperia XA1
Xperia XA1 Dual
Xperia XZ
Xperia XZs
Xperia Z
Xperia Z Ultra LTE
Xperia Z1
Xperia Z1 Compact
Xperia Z1s LTE-A
Xperia Z2
Xperia Z2a
Xperia Z3
Xperia Z3 Compact
Xperia Z3 Dual
Xperia Z3+
Xperia Z5
Xperia Z5 Compact
Xperia Z5 Dual
Xperia Z5 Premium
Xperia Z5 Premium Dual
Xperia ZL
Xperia ZR
Wiko
Birdy
Fever
Freddy
Highway 4G
Highway Pure
Highway Star
Kite 4G
Pulp 4G
Pulp Fab 4G
Rainbow 4G
Rainbow Jam 4G
Rainbow Lite 4G
Ridge 4G
Ridge Fab
Selfy 4G
Tommy
U Feel
U Feel Lite
U Feel Prime
Wax
Wileyfox
Spark
Spark +
Spark X
Storm
Swift
Swift 2 Plus
Xiaomi
Mi 4c
Mi 4i
Mi 4s
Mi 5
Mi 5s
Mi 5s Plus
Mi Max
Mi Mix
Mi Note 2
Mi Note LTE
Mi Note Pro
Redmi 1
Redmi 2
Redmi 2 Pro
Redmi 3
Redmi 3S
Redmi 3X
Redmi 4
Redmi 4A
Redmi Note
Redmi Note 2
Redmi Note 3
Redmi Note 3 Pro
Redmi Note 4
Redmi Note 4G
Redmi Pro
ZTE
A2015
A910
Axon
Axon 7
Axon 7 Mini
Axon Elite
Axon Max
Axon Mini
Axon Pro
B2017
BA611T
Beeline Pro
Blad A711
Blade A110
Blade A112
Blade A2
Blade A2 Plus
Blade A210
Blade A310
Blade A410
Blade A430
Blade A450
Blade A452
Blade A465
Blade A470
Blade A475
Blade A476
Blade A506
Blade A510
Blade A512
Blade A515
Blade A570
Blade A601
Blade A610
Blade A910
Blade Apex
Blade Apex 2
Blade Apex 3
Blade B112
Blade D Lux/Blade A813
Blade D2
Blade E01
Blade G LTE
Blade L2
Blade L2 Plus
Blade L3 Apex
Blade L3 Plus
Blade L370
Blade L4
Blade Q Lux
Blade Q Pro
Blade S
Blade S Lite
Blade S6
Blade S6 Flex
Blade S6 Lite
Blade S6 Lux
Blade S6 Plus
Blade S7
Blade V Plus
Blade V2
Blade V2 Lite
Blade V220
Blade V5 Lux
Blade V5S
Blade V6
Blade V7
Blade V7 Lite
Blade V7 Max
Blade V770
Blade X3
Blade X5
Blade X7
Blade Z7
Bolt Powerphone
F100
Fit 4G Smart
G720T
G721T
Geek 2 LTE
Grand Era LTE
Grand Memo
Grand Memo 2
Grand Memo II
Grand Memo N5
Grand S
Grand S Flex
Grand S II
Grand X 4
Grand X LTE
Grand X Plus
Grand X2
iF1
My Prague
N928Dt
N928St
N936St
N937St
N939St
N939Su
N940Sc
N940St
Nubia My Prague
Nubia Z11
Nubia Z11 Max
Nubia Z11 mini
Nubia Z11 mini S
Nubia Z7 Max
Nubia Z9
Nubia Z9 Max
Nubia Z9 Max Elite
Nubia Z9 Mini
NX508H
NX512H
NX535J
Q2 T
Q801U
Q805T
R83
S2004
S2010
S6
Soshphone
Star 1
Star 2
T21
T80
Telstra 4GX Plus
Telstra Tough 3
U9810
V7 Max
V808
Yuanhang 4
ZFive
Zinger
ZMax
Zuixiang
 
 

Tarieven

 • Kosten abonnement: U betaalt maandelijks voor uw abonnement.
   
 • Aansluitkosten: De aansluitkosten voor een Sim Only abonnementen zijn € 15,- en € 30,- voor een abonnement met toestel. Deze worden éénmalig samen met uw eerste factuur geïncasseerd door Tele2.
   
 • Begin betaalperiode: U betaalperiode start zodra uw abonnement bij Tele2 ingaat. Hierover ontvangt u van Tele2 bericht. Als u bij uw bestelling aangeeft dat u uw nummer wilt behouden, dan gaat de betaalperiode in zodra Tele2 uw huidige nummer heeft overgezet.
   
 • Wijze betaling: Uw factuur wordt betaald via automatische incasso. U ontvangt de maandelijkse Tele2 factuur online en niet meer per post.
   
 • Kosten na contractduur: Het contract met Tele2 wordt na contractduur stilzwijgend verlengd en wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand. Afhankelijk van de actie, kan de korting komen te vervallen na de contractperiode. De toestelbundel komt te vervallen na de contractperiode.
   
 • Tussentijds aanpassen abonnement: U kunt uw abonnement omhoog en omlaag aanpassen. Kortingen die op het contract staan, kunnen wel wijzigen bij het aanpassen van de bundels.
   
 • Opzeggen (evt. tussentijds): Opzeggen is gratis wanneer de einddatum van uw contract is verstreken. Is dit niet het geval, maar wilt u toch per direct opzeggen? Dan berekend Tele2 een afkoopsom. Houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand. 
   
 • Afrekenen van min/sms/data NL: Gesprekken worden per minuut afgerekend en naar boven afgerond. Buiten de bundel betaald u € 0,25 per minuut/sms. Na verbruik van de internetbundel stop het internet. Het is wel mogelijk een éénmalige internetbundel bij te kopen. Voor de Unlimited abonnementen geld een Fair Use Policy. Unlimited data heeft een beperking van 5GB per dag.
   
 • Afrekenen van min/sms/data EU: Per 8-6-2017 internet, bel en smst u in de EU net als in Nederland. Na verbruik van de bundels gelden de zelfde buiten de bundelkosten als in Nederland. Voor de databundels van 8GB geldt een maximum van 6GB internet verbruik per maand in de EU. Na het verbruiken van dat limiet is het nog wel mogelijk om gebruik te maken van data maar zal er een toeslag van € 0,009 per MB gelden. Voor het bellen vanuit Nederland naar een EU-land of USA gelden andere tarieven.
   
 • Internetsnelheid: De maximale internetsnelheid bij 4G is 150 Mb/s.

Klik hier voor de uitgebreide tarief voorwaarden van Tele2.

Tarieven

 • Kosten abonnement: U betaalt maandelijks voor uw abonnement.
   
 • Begin betaalperiode: U betaalperiode start zodra uw abonnement bij Tele2 ingaat. Hierover ontvangt u van Tele2 bericht.
   
 • Wijze betaling: Uw factuur wordt betaald via automatische incasso. U ontvangt de maandelijkse Tele2 factuur online en niet meer per post.
   
 • Kosten na contractduur: Het contract met Tele2 wordt na contractduur stilzwijgend verlengd en wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand. Afhankelijk van de actie, kan de korting komen te vervallen na de contractperiode. De toestelbundel komt te vervallen na de contractperiode.
   
 • Tussentijds aanpassen abonnement: U kunt uw abonnement omhoog en omlaag aanpassen. Kortingen die op het contract staan, kunnen wel wijzigen bij het aanpassen van de bundels.
   
 • Opzeggen (evt. tussentijds): Opzeggen is gratis wanneer de einddatum van uw contract is verstreken. Is dit niet het geval, maar wilt u toch per direct opzeggen? Dan berekend Tele2 een afkoopsom. Houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand. 
   
 • Afrekenen van min/sms/data NL: Gesprekken worden per minuut afgerekend en naar boven afgerond. Buiten de bundel betaald u € 0,25 per minuut/sms. Na verbruik van de internetbundel stop het internet. Het is wel mogelijk een éénmalige internetbundel bij te kopen. Voor de Unlimited abonnementen geld een Fair Use Policy. Unlimited data heeft een beperking van 5GB per dag.
   
 • Afrekenen van min/sms/data EU: Per 8-6-2017 internet, bel en smst u in de EU net als in Nederland. Na verbruik van de bundels gelden de zelfde buiten de bundelkosten als in Nederland. Voor de databundels van 8GB geldt een maximum van 6GB internet verbruik per maand in de EU. Na het verbruiken van dat limiet is het nog wel mogelijk om gebruik te maken van data maar zal er een toeslag van € 0,009 per MB gelden. Voor het bellen vanuit Nederland naar een EU-land of USA gelden andere tarieven.
   
 • Internetsnelheid: De maximale internetsnelheid bij 4G is 150 Mb/s.

Klik hier voor de uitgebreide tarief voorwaarden van Tele2.

Gratis nummerbehoud & overstapservice.
Overstappen met nummerbehoud is heel gemakkelijk en gratis! Wij  regelen de overstap. U kunt het bij uw aanvraag eenvoudig online bij ons doen. Indien u een papieren contract wenst is een nummerbehoudformulier ingesloten dat u invult en mee stuurt met het contract. Het nummerbehoud regelt Tele2 vervolgens met uw huidige provider. Indien nummerbehoud wordt afgekeurd zal Tele2 een nieuw telefoonnummer toekennen. Ingangsdatum wordt door Tele2 bepaald daar deze afhankelijk is van de einddatum van uw oude abonnement. 

U kunt nummerbehoud aanvragen vanaf 120 dagen voor het einde van uw huidige contract. Check dus altijd wanneer het contract met uw huidige aanbieder afloopt.

Zodra uw nummerbehoud aanvraag door uw huidige provider geaccepteerd is, zegt Tele2 uw huidige contract voor u op bij uw huidige provider. Dit hoeft u zelf niet te regelen.

 • Tot de datum van portering kunt u met de nieuwe simkaart niet bellen. Dat kan pas vanaf het moment dat daadwerkelijk uw nummer is omgezet. 
 • U krijgt op het moment van dat u overgaat, e-mail en een sms van Tele2. Uw abonnementskosten gaan vanaf dan ook pas in. 
 • Bij nummerportering vanaf een prepaidkaart komt het beltegoed op de prepaidkaart te vervallen. 
 • Verlengen: Een verlenging houdt in dat u bij dezelfde provider blijft. Voor een verlenging dient u dus al klant te zijn van KPN. U behoudt dan altijd automatisch uw huidige mobiele telefoonnummer en simkaart. 

  ​Indien u een vervangende simkaart wenst, kunt u deze na aansluiting telefonisch aanvragen bij onze klantenservice. 
 • Verlengperiode: U kunt vanaf 4 maanden voor de einddatum van uw huidige contract verlenging aanvragen.

​​​Bestelprocedure

 1. Vul bovenstaande formulier in om uw abonnement aan te vragen. Binnen enkele ogenblikken ontvangt u per e-mail een contract en een link. Ook per sms ontvangt u een link. Via een van deze links kunt u online de hele bestelling eenvoudig afronden. Handig, want dit scheelt een hoop tijd en rompslomp met het uitprinten en terugsturen van contracten. We kunnen uw bestelling bovendien direct uitvoeren en daarom alles op dezelfde werkdag verzenden. 
   
 2. ID verificatie: U kunt eenvoudig met uw smartphone een foto maken van uw ID-bewijs en het direct uploaden of u kunt via uw computer een bestand (foto of kopie) van uw ID-bewijs uploaden.
   
 3. Bankrekening verificatie: U wordt gevraagd een iDeal transactie uitvoeren van € 0,01.
   
 4. Inkomsten- en lastentoets: Vanaf 1 mei 2017 geldt dat wanneer u een smartphone niet in één keer, maar in maandelijkse termijnen betaalt, dit volgens de wet gezien wordt als een ‘overeenkomst van koop op afbetaling’, oftewel: een vorm van lenen. Gelukkig betaalt u 0% rente en heeft u geen extra kosten. De belangrijkste verandering is dat er bij een lening van € 250 of meer een aantal vragen worden gesteld om te bepalen of het voor jou verantwoord is om een abonnement met smartphone af te sluiten.  

  De Inkomenslasten toets geldt niet bij een 1-jarig abonnement en een toestelbundel tot met € 20 pm en bij 2 jaar tot met € 10 per maand.
  De nieuwe wet geldt niet voor zakelijke abonnementen. Ga hier naar onze zakelijke afdeling.

 5. Na bovenstaande acties is uw aanvraag compleet en kunnen wij direct aan de slag.
 • U kunt het contract ook zelf uitprinten, in blokletters invullen en ondertekenen. Tot slot ontvangt u ook een contract via de post. Na het invullen, stuurt u het naar GSMWEB via de post of e-mail of fax. Houdt u dan wel rekening mee dat wij alsnog een Bankrekening verificatie nodig hebben. U zult een e-mail krijgen met het verzoek een iDeal betaling over te maken van € 0,01.

Het abonnement

 • Aanvragen nummerbehoud: U kunt vanaf 120 dagen voor de einddatum van uw huidige contract nummerbehoud aanvragen. Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt uw huidige abonnement automatisch opgezegd en betaalt u geen dubbele kosten.
   
 • Startdatum abonnementskosten bij een nieuw abonnement: Indien u gekozen heeft voor nummerbehoud, zal uw  nummer starten wanneer uw nummer wordt overgenomen. Blijkt dat nummerbehoud niet mogelijk is, dan zal Tele2 een nieuw nummer aan u verstrekken met daarbij een ingangsdatum. Kiest u geen nummerbehoud, dan zal uw abonnement direct ingaan. 
   
 • Dekking: 4G van Tele2. Indien er geen 4G mogelijk is, wordt u omgezet naar 2/3G-netwerk.
   
 • Voor aanvragen geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.
   
 • Op het abonnement zijn de algemene voorwaarden van Tele2 en GSMWEB.NL van toepassing. Op de telecommunicatiedienst zijn de voorwaarden alsmede de Fair Use Policy van Tele2 van toepassing.
   

Klik hier voor de Algemene voorwaarden Toestel en Toestelkrediet van Tele2.
Klik hier voor de Fair Use Policy van Tele2.
Klik hier voor de Privacy Statement van Tele2.
Klik hier voor de Algemene voorwaarden van GSMWEB.NL NEDERLAND BV.
 

Overig informatie

 • Het pakket wordt door PostNL afgeleverd. Mocht u tot 2 keer toe niet thuis zijn dan laat de postbode een briefje achter waarmee u het pakket op het postkantoor kunt afhalen.
   
 • Indien u een klacht heeft of u wilt uw aanvraag annuleren/herroepen, kunt u onder FAQ hoofdstuk 4 & 11 nalezen wat de procedure hiervan is. 

* Door overmacht kan het zijn dat u het product toch niet de volgende werkdag in huis hebt. We hopen in zo'n geval op uw begrip.​

​​Bestelprocedure

 1. Vul bovenstaande formulier in om uw abonnement aan te vragen. Binnen enkele ogenblikken ontvangt u per e-mail een contract en een link. Ook per sms ontvangt u een link. Via een van deze links kunt u online de hele bestelling eenvoudig afronden. Handig, want dit scheelt een hoop tijd en rompslomp met het uitprinten en terugsturen van contracten. We kunnen uw bestelling bovendien direct uitvoeren en daarom alles op dezelfde werkdag verzenden. 
   
 2. ID verificatie: U kunt eenvoudig met uw smartphone een foto maken van uw ID-bewijs en het direct uploaden of u kunt via uw computer een  bestand (foto of kopie) van uw ID-bewijs uploaden.
   
 3. Bankrekening verificatie: U wordt gevraagd een iDeal transactie uitvoeren van € 0,01.
   
 4. Inkomsten- en lastentoets: Vanaf 1 mei 2017 geldt dat wanneer u een smartphone niet in één keer, maar in maandelijkse termijnen betaalt, dit volgens de wet gezien wordt als een ‘overeenkomst van koop op afbetaling’, oftewel: een vorm van lenen. Gelukkig betaalt u 0% rente en heeft u geen extra kosten. De belangrijkste verandering is dat er bij een lening van € 250 of meer een aantal vragen worden gesteld om te bepalen of het voor jou verantwoord is om een abonnement met smartphone af te sluiten.  

  De Inkomenslasten toets geldt niet bij een 1-jarig abonnement en een toestelbundel tot met € 20 pm en bij 2 jaar tot met € 10 per maand.
  De nieuwe wet geldt niet voor zakelijke abonnementen. Ga hier naar onze zakelijke afdeling.

 5. Na bovenstaande acties is uw aanvraag compleet en kunnen wij direct aan de slag.
 • U kunt het contract ook zelf uitprinten, in blokletters invullen en ondertekenen. Tot slot ontvangt u ook een contract via de post. Na het invullen, stuurt u het naar GSMWEB via de post of e-mail of fax. Houdt u dan wel rekening mee dat wij alsnog een Bankrekening verificatie nodig hebben. U zult een e-mail krijgen met het verzoek een iDeal betaling over te maken van € 0,01.
   

Het abonnement 

 • Verlengperiode: U kunt vanaf 4 maanden voor de einddatum van uw huidige contract verlenging aanvragen.
   
 • Startdatum abonnementskosten bij een abonnement: Bij een verlenging gaat het nieuwe abonnement direct na verlenging in. 
   
 • Dekking: 4G van Tele2. Indien er geen 4G mogelijk is, wordt u omgezet naar 2/3G-netwerk.
   
 • Voor aanvragen geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.
   
 • Op het abonnement zijn de algemene voorwaarden van Tele2 en GSMWEB.NL van toepassing. Op de telecommunicatiedienst zijn de voorwaarden alsmede de Fair Use Policy van Tele2 van toepassing.

Klik hier voor de Algemene voorwaarden Toestel en Toestelkrediet van Tele2.
Klik hier voor de Fair Use Policy van Tele2.
Klik hier voor de Privacy Statement van Tele2.
Klik hier voor de Algemene voorwaarden van GSMWEB.NL NEDERLAND BV.

Overig informatie

 • U zult via post een bevestiging van uw aansluiting ontvangen. Indien nodig, kunt u aangeven dat u een vervangend simkaart nodig heeft. Deze wordt dan kosteloos per post naar u verstuurd.  
   
 • Indien u een klacht heeft of u wilt uw aanvraag annuleren/herroepen, kunt u onder FAQ hoofdstuk 4 & 11 nalezen wat de procedure hiervan is.