Vanaf
4
.
99
per maand
Verzekeringen voor je Smartphone of Tablet
Met een wereldwijde dekking! Bij GSMWEB zit je dus altijd goed.
Diefstal
Vallen en stoten
Wereldwijde dekking
Kies toestel en verzekering

Maak je toestelkeuze hieronder

Kies hier de verzekering voor jouw toestel
Basis verzekering
Val-, Stoot- en Waterschade is standaard in Basis
Val-, Stoot- en Waterschade
Excellent verzekering
Voor uitbreiding met diefstal kies Excellent
Diefstal
Mijn gegevens
Toestel informatie
Selecteer
Betaling
De incasso (inclusief eenmalige poliskosten á € 12,50) wordt aan het einde van de maand afgeschreven.
Basis Dekking
De meest voorkomende schade bij onze klanten is ongetwijfeld schade veroorzaakt door vallen en/of stoten. De reparatiekosten van de veel voorkomende schermbreuk (ongeveer 70% van al onze schades) overschrijden al snel de €200, en vooral bij de nieuwe toestellen kunnen deze kosten nog veel hoger oplopen.
Uiteraard ben je hiervoor verzekerd bij QSX Insurance. Daarnaast dekken wij schades zoals brand/buiging van het frame/bolling door defecte batterijen of kortsluiting. Voor al deze deel schades bieden wij jou onze Basis Dekking, voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Excellent Dekking
Daar waar de Basis Dekking van QSX Insurance de essentiële deelschades dekt, doet de Excellent Dekking daar een forse schep boven op, door ook total-loss schades te dekken. De bijbehorende extra’s van de Excellent Dekking bestaan uit dekking tegen diefstal uit een afgesloten ruimte (met braaksporen), door afname van uw telefoon onder bedreiging of geweld en gevolgschade na contact met water of vocht.
De Excellent Dekking van QSX Insurance is de meest omvattende verzekering op de markt, wanneer je hiervoor kiest ben je overal op voorbereid.
Dekking telefoonverzekering – QSX Insurance
Smartphones worden steeds belangrijker in het leven van de mens. We gebruiken onze telefoons allang niet meer om alleen te bellen en sms’en, maar ook als onze agenda, camera, spelcomputer, harde schijf en nog veel meer. Eigenlijk zijn smartphones op de dag van vandaag onmisbaar in ons dagelijks leven.
Daarom snappen wij van QSX Insurance als geen ander, dat u bij schade zo snel mogelijk over een werkende telefoon wilt beschikken. Dit kunnen wij voor u regelen door middel van reparatie of een vervangend apparaat. Doordat wij het gehele proces van verzekeren tot aan de afhandeling van schade in eigen hand houden, zult u bij ons nooit lang zonder smartphone zitten. Wij van QSX Insurance nemen met meer dan 30 jaar ervaring en ruim 25.000 tevreden klanten een prominente plek in de verzekeringsbranche van mobile devices in, en kunnen niet wachten om ook jou als klant te mogen verwelkomen.
Wil jij een claim indienen?
Heb je al een toestelverzekering en wil je een claim indienen? Of heb je een vraag of wil je iets wijzigen? Neem dan zelf online contact op met QSX Insurance of bel naar